Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Antonescu, la remorca motiunii de cenzura a lui Ponta

Antonescu, la remorca motiunii de cenzura a lui Ponta

scris de Ziua Veche
1 afisari

.Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, joi seara, ca motiunea de cenzura pe care social-democratii vor sa o introduca impotriva Guvernului va prezenta si masuri de stanga, iar liderul PNL, Crin Antonescu, a anuntat ca liberalii vor sustine acest document chiar daca va contine astfel de masuri, insa se vor delimita de ele.


„Noi, in motiunea de cenzura nu doar vom critica si vom respinge aceste masuri, vom veni cu masurile pe care noi le avem, le discutam cu sindicatele. Nu vor fi doar masurile PSD, sigur ca sunt niste masuri de stanga, (…) prin care sa aratam ca exista o alta cale mai putin dureroasa, mai corecta pentru a iesi din criza si ca a arunca responsabilitatea pe toata lumea e profund incorect. Responsabilitatea pentru aceste masuri apartine lui Traian Basescu si Emil Boc”, a declarat Ponta, citat de Agerpres, negand posibilitatea introducerii de catre opozitie a doua motiuni de cenzura. 

Crin Antonescu a precizat ca PNL va vota orice motiune de cenzura indiferent de continutul acesteia, facand referire la masurile de stanga amintite de Victor Ponta. El a precizat, insa, ca liberalii se vor delimita de propunerile de stanga.

0 comentariu

smekerezada 05-03-2010 - 18:03

bre dar ce se mai clevetea pe vremuri !!
mai abitir decit azi !

cititor vechi 05-03-2010 - 18:08

Doamnelor si domnilor, cititori si cititoare ale zileivechi, in sfarsit aveti ocazia sa-l admirati pe Cacalugar in diverse etape ale vietii sale preacucernice. Amin

Pribeagul 05-03-2010 - 20:58

reuneste impresii despre romani ale calatorilor straini prin principatele romane. Impresiile sunt cele mai „ciudate”, alese astfel ca sa dea bine, ciudate si contradictorii, cum ciudate sunt si pozele care ilustreaza textul.

Acum cca un an, in Ziua, a fost prezentat cum vede o publicatie, engleza parca, portretul alegatorului din tarile est europene. In tip ce la vecinii nostrii erau prezentate niste irinuci una si una, de pe meleagurile noastre era prezentata o tiganca sau cam asa ceva.

Deci impresiile si pozele arata o fata a medaliei, dar exista si cealalta fata.

Un mare adevar si posibil un raspuns la intrebarea care mereu ne urmareste: „… liderii politici dintre care suntem nevoiti sa alegem la vot, nu au niciunul maretia si autoritatea necesare sa ne desprinda de eterna plafonare in care ne aflam ca natiune.” Asa a fost in trecut, asa este si acum; desi au foat alesi, alesii nostrii (Iliescu, Constantinescu, Basescu) nu au dovedit ca au foast alesi pe drept, parca au ceva de ascuns, parca s-a intimplat ceva.

Jefuitorii bancilor, industriei, agriculturii, in loc sa mai construiasca un canal, sunt in fruntea noastra, ne sunt dati ca exemplu. Daca-i lasam la o parte pe ai batrini, care-i pozitia fata de aceasta nenorocire care ne-a lovit a tinerilor care vor sa ne conduca: Geoana, Antonescu, Ponta etc. Constati ca-i niciuna, parca nenorocirile s-au petrecut intr-un roman stiintifico-fantastic.

Se pare ca totusi acolo cineva sus ne iubeste. In bezna, comunistul-anticomunist Basescu striga adunarea securistilor-antiusecuristi in jurul generalului-antigeneral Oprea. Ce vor sa faca, sa reformeze statul si sa puna ordine in finante (venituri si cheltuieli), sau sa ne mai traga o… teapa?

gemanaru 05-03-2010 - 21:58

Sa nu uitam un lucru,Romania si romanii au fost si sunt la rascrucea de drumuri,peste ei au venit Turcii si rusii,70 de ani de comunism,lacat pe limba……
Trist este ca din incultura si azi romanii au o tendinta rasiala,ii urasc pe evrei(popor admirabil si aproape inexistent in Romania)si pe tigani ce inca ii au si care sunt descriminati si lasati in voia soartei fara sa existe o initiativa nationala de educarea lor.
Romanii sunt falosi si fara initiativa in a specula economic si a prospera el prefera sa viseze mai mult cum sa faca a avea un automobil de zeci de mii de Euro..

CALUGARUL 06-03-2010 - 01:58

Acesta carte sufera de acelasi blestem ca cel al zodiilor. Daca citezi o zodie pentru ziua de azi si o compari cu un zodiac din alt ziar, vezi ca zodiile sunt rodul unor compilatii personale si nu are nimic de-a face cu un sistem cit de cit precis de predictie al viitorului. Zodiile mint de la ziar la ziar, de la regiune la regiune. Asa si cu parerile celor care s-au exprimat privind felul de-a fi al nostru, al romanilor. Aceste fragmente ne ofera niste impresii cu totul si cu totul contradictorii, ceea ce ma face sa cred ca tot ce ne serveste nenea Savaliuc nu e nimic altceva decit niste pareri strict personale, lipsite de valoare. Sunt multe lucruri de analizat privind cele citate din carte de nenea Savaliuc. Si merg si mai departe. Pai, sa-mi spun si eu impresia despre poporul american, frate ! Aoileeeeu ! Sa te tii ! Dar n-o fac ! In definitiv si la urma urmei, nu poti sa tragi o concluzie asupra personalitatii de azi a unui popor bazindu-te pe niste impresii subiective ale unor indivizi care au venit in touch cu poporul nostru acum cinci veacuri. Ce naiba ? Da, sunt de acord ca avem multe lacune in comportamentul nostru, dar, slava lui Dumnezeu, avem si dovezi prin care sa dam explicatii credibile de suntem asa cum suntem. Parerea mea sincera este ca noi, ca popor, nu suntem cu nimic mai deosebit nici in bine si nici in rau decit oricare popor de pe aceasta planeta. Si o ultima remarca. Fotografiile editorialului sunt excelente. Daca le comparam cu impresiile celor citati, nu cred ca aceste poze pot sa reflecte cu ceva timpeniile scrise despre noi de niste calatori pe meleagurile noastre de-acum cinci veacuri. Hai sa fim seriosi, nene Savaliuc !

Pribeag pe meleag 06-03-2010 - 13:43

Zodiili n-au nimica cu prostia noastra. iara unu inchipuit ca tine nici ca-i in stare sa poa diferentia. Asa cacanta la alta masa cacalugare!!!

CALUGARUL 06-03-2010 - 14:50

profunda analiza. Da’ de ce ma contraziseshi tot n-am inteles. Ai tu ceva mai bun in creierul ala al tau, sau tot la nivel de gainatz’ ai ramas ?

Roger 07-03-2010 - 12:52

Articolul este bun pentru ca provoaca si incearca sa-l puna pe ganduri pe cel care-l citeste. Nu poti generaliza pornind de la o singura observatie. Insa aici sunt multe observatii facute de diferite persoane de-a lungul secolelor. Cum vine vorba: daca doua persoane iti spun ca esti beat, te duci acasa si te culci. Tifna, invidia, lacomia si superstitiile exista si acum ca si inainte.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult