Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Antonescu nu crede că Stroe şi Chiţoiu ar pleca PNL

Antonescu nu crede că Stroe şi Chiţoiu ar pleca PNL

scris de S. P.
1 afisari

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat joi că nu are niciun motiv să creadă că Radu Stroe şi Daniel Chiţoiu ar putea părăsi partidul.

Antonescu nu crede că Stroe şi Chiţoiu ar putea părăsi PNL

Antonescu nu crede că Stroe şi Chiţoiu ar putea părăsi PNL

a fost întrebat de jurnalişti dacă se aşteaptă ca Radu Stroe şi Daniel Chiţoiu să părăsească partidul

În ce-l priveşte pe domnul Chiţoiu, nu văd niciun element în această privinţă. În ce-l priveşte pe domnul Stroe, faptul că a fost între cei şase care au votat, faptul că ei au avut altă părere nu înseamnă deloc intenţia de a părăsi partidul. Sigur că după isprăvile domnului Tăriceanu nu mai pot spune despre nimeni ‘imposibil’, dar eu, personal, nu am niciun motiv să cred că domnul Stroe doreşte să părăsească partidul după 24 de ani’, a spus Antonescu, la Palatul Parlamentului.
Delegaţia Permanentă a PNL a luat marţi decizia de a părăsi guvernarea şi alianţa USL, cu 187 de voturi pentru, 6 împotrivă şi 2 abţineri.

Senatorul Călin Popescu-Tăriceanu, demisionat din Partidul Naţional Liberal, a anunţat miercuri seară că va înfiinţa un nou partid liberal, care se va numi Partidului Reformator Liberal, după ce a ajuns la concluzia că USL are nevoie de o componentă liberală.

Premierul Victor Ponta a declarat ca este dispus să le ofere posturi în Guvern lui Călin Popescu-Tăriceanu şi unora dintre membrii noului sau partid. El a mai spus ca îl vede pe Tăriceanu ca un candidat puternic la prezidenţiale şi ca potrivit sondajelor de opinie există cel mult patru persoane care sunt preferate de români pentru funcţia de preşedinte, printre care şi Călin Popescu-Tăriceanu.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult