Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Antonescu nu va fi preşedinte fără Ponta prim-ministru

Antonescu nu va fi preşedinte fără Ponta prim-ministru

scris de M.A.
3 afisari

PNL nu va guverna fără PSD şi nu va fi Antonescu preşedinte fără Ponta prim-ministru, a declarat, sâmbătă, preşedintele PNL, Crin Antonescu.

Ponta si Antonescu (foto psd.ro)

Ponta si Antonescu (foto psd.ro)

Liderul liberal a adăugat că, potrivit sondajelor, el şi Victor Ponta sunt, de departe, prima opţiune a românilor pentru funcţiile de şef al statului, respectiv, premier, transmite Agerpres. „Realitatea sondajelor arată că, în ceea ce mă priveşte pentru Preşedinţie, în ce-l priveşte pe Victor Ponta prim-ministru, rămânem de departe prima opţiune a românilor. Suma cifrelor noastre în sondaje depăşeşte clar 60%”, a afirmat Antonescu, în faţa a 5.000 de aleşi locali ai USL reuniţi la Sala Palatului pentru prezentarea viziunii asupra administraţiei publice şi dezvoltării administrative.

7 comentarii

YAAKOV 11-06-2011 - 23:03

Sunt doua ciume, junghiul si tusea. Nu vom vota nici de data asta, ca nu avem pe cine, deci soarta tarii va fi determinata de o minoritate, de tantalaii care inca mai cred ca se poate schimba ceva fara forta armata si fara resetarea intregii clase politice de dupa ’89.

urbos 11-06-2011 - 23:43

Atunci stai ca boul cu Basescu inca 20 de ani.
Adevaru e ca nu va conta votul, caci nu va mai exista vot atata vreme cat e Basescu la putere. Daca naparca nu e inlaturata cu forta, restu-i gargara.
Forta armata, dupa cum se vede, e o adunatura de cacati care preferea sa-si dea foc in loc sa ucida inamicul.

codul x 12-06-2011 - 07:39

de ce mai,sant ho-mo.xexuali?Nu pot decat impreuna.Pai inseamna ca trebuie sa punem 2 pe aceeasi functie ca sa faca cat BASE.

ghimpe 12-06-2011 - 13:50

Nu VREM repetenti la presedentie si derapati ca premieri.

Rusu 12-06-2011 - 14:59

Antonescu,repetent de doua ori in facultate si campion al chiulului,face tandem cu spermatozoidul cu ochelari,numit Ponta Victor.Doi papitoi manevrati din umbra de Felix.

YAAKOV 12-06-2011 - 15:06

Stai calm, ca nu-i voteaza decat cativa prosti. PSD-istii si PNL-istii ar face bine sa-i schimbe de urgenta si sa scoata in fata persoane credibile, ca altfel vor fi chibiti in galeria opozitiei.

urbos 12-06-2011 - 18:31

Scarnavie perciunata, o sa va dam foc. Tine aproape.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult