Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Antonescu: Nu vreau să intru într-o dispută cu Andrei Chiliman

Antonescu: Nu vreau să intru într-o dispută cu Andrei Chiliman

scris de A.B.
5 afisari

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, că nu doreşte să intre într-o dispută cu Andrei Chiliman, menţionând că afirmaţia sa despre perioada pe care edilul o are la dispoziţie pentru a lua o decizie a fost înţeleasă greşit.

crin antonescu„Nu este un scandal, este un subiect. Nu am lansat şi nu am dezvoltat niciun scandal”, a spus Antonescu, la Realitatea TV întrebat despre situaţia legată de Chiliman.

El a adăugat că Andrei Chiliman rămâne candidatul PNL la Sectorul 1.

„Domnul Chiliman a avut o poziţie pe care nu îmi permit să o comentez”, a spus Antonescu. El a subliniat că nu vrea să intre într-o dispută, deşi ar avea motive să o facă.

Crin Antonescu a ţinut să precizeze că a fost interpretată greşit afirmaţia legată de zilele pe care Chiliman le mai are la dispoziţie pentru a lua o decizie.

Liderul PNL a mai spus că săptămâna viitoare, după Paşti, trebuie stabiliţi în detaliu candidaţii la locale.

Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, afirma, miercuri, pe blog, că aşteaptă de la preşedintele PNL o explicaţie despre demiterea sa de la PNL Bucureşti, deşi consideră că vorbele sunt doar perdele de fum, menţionând că nu i s-a substituit lui Crin Antonescu în negocierile pentru candidaturile din Capitală.

La rândul său, preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, la TVR 1, referitor la faptul că Andrei Chiliman a anunţat că ia în considerare în mod foarte serios demisia din partid, că acesta ar trebui să se hotărască în două-trei zile.

„Chit că-i Săptămâna Mare, cred că în două-trei zile ar trebui să ştim”, a spus Antonescu.

7 comentarii

Sabrina 13-04-2012 - 13:09

Nici nu ar fi benefic pentru Antonescu sa intre intr.un scandal cu Andrei Chiliman. Cel din urma e un politician cu traditie in PNL, care e sustinut de politicienii liberali de valoare precum Tariceanu, Quintus, Campeanu sau Orban. Antonescu, e doar un produs artificial al … cuiva.

urbos 13-04-2012 - 17:13

Al cui fa?

MIHAI 13-04-2012 - 13:51

Asta nu este politica domniile voastre.Iar d-ta d-le Antonecu mai dezamagit,ai inceput sa-ti dai cu dreptul in stangul,eu care te apreciam,pacat.

urbos 13-04-2012 - 17:14

Basist imputit, mori de grija liberalilor? Mars ma scarba la cotet.

Teo 13-04-2012 - 19:53

Prietene, ai o problema. Niciunul dintre cei pe care i-ai atacat nu s-a exprimat vulgar, dar vad ca tu esti un mic comandant de penitenciar care nu isi poate depasi conditia. Il imiti pe idolul tau, cumva?

urbos 13-04-2012 - 19:59

Da, il imit pe Base.

Ionut M. 13-04-2012 - 16:21

Va credem cand spuneti ca nu vreti sa intrati intr-o disputa cu Andrei Chiliman. Ce sanse ati avea sa castigati? 🙂

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult