Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Antonescu: PDL trebuie şters de pe harta politică a României

Antonescu: PDL trebuie şters de pe harta politică a României

scris de M.A.
10 afisari

Crin Antonescu a afirmat, vineri, la Câmpina, că românii trebuie să dea, la alegerile din 10 iunie, „un vot care să şteargă PDL-ul de pe harta politică a ţării”.

antonescu„Nu vă lăsaţi păcăliţi de oameni care vă amăgesc de ani şi ani de zile, de aproape 15 ani, şi spuneţi-le tuturor concitadinilor dumneavoastră un lucru pe care noi îl ştim dar pe care poate ei îl uită: fiecare vot dat pentru primarul în funcţie e un vot dat pentru Băsescu, pentru Boc, pentru Udrea, este un vot dat pentru continuarea minciunii, a hoţiei şi a dispreţului. (…) Trebuie dat un vot care să şteargă PDL de pe harta politică a României”, a spus Crin Antonescu, potrivit Agerpres..

Preşedintele PNL consideră că, schimbându-şi culoarea PDL se „autoşterge” de pe lista partidelor, iar românii trebuie să le dea „nota de plată” democrat-liberalilor care „se vopsesc ca o cioară hoaţă la momentul alegerilor”.

„Cine fuge azi de nu mai vezi portocaliu, de nu mai vezi PDL? (…) Cei care au minţit cel mai mult în această ţară, cei care au furat cel mai mult în această ţară, cei care ne-au călcat demnitatea în picioare cel mai mult în această ţară: Băsescu, Anastase, Boc şi clica lor, partidul zis democrat-liberal. Şi dacă ei se vopsesc ca o cioară hoaţă la momentul alegerilor, se autoşterg de pe lista partidelor, îşi neagă culoarea, îşi neagă numele, atunci ce mai e democratic şi ce e extremist? Să le dăm nota de plată: afară din politica României”, a spus Crin Antonescu.

4 comentarii

BULA 26-05-2012 - 09:17

Toata clasa politica de dupa ’89 trebuie sa fie „rasa”. Astia au distrus infrastructura industriala a Romaniei si au vandut pe nimic bogatiile tarii. Si-au batut joc de munca a catorva generatii de romanii si de viitorul copiilor nostri.

vodka 26-05-2012 - 14:06

Papadie asta, ca „crin” nu e, imi pare chiar foarte radical.

Pribeagul 26-05-2012 - 16:29

Poliricienii PDListi hoti, la inchisoare! Asta-i treaba pe care voi, acum, trebuie s-o faceti. Voi, nu noi!

Restul sa ramina, cine stie cind avem nevoie de ei! 🙂

Ciu Huhu 26-05-2012 - 22:01

Jos Basescu, la puscarie cu pedelistii lui Basescu!!!!!!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult