Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Antonescu, pregătit să preia şefia Senatului

Antonescu, pregătit să preia şefia Senatului

scris de A.B.
5 afisari

Crin Antonescu s-a arătat pregătit să preia conducerea Senatului în cazul în care Vasile Blaga va fi revocat din funcţie.

antonescu

foto: stirileprotv.ro

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat a declarat, după şedinţa grupurilor reunite ale USL, că este pregătit să preia conducerea Senatului dacă Blaga va fi înlăturat. “Da. Sunt pregătit”, a întărit Antonescu.Biroul permanent al Senatului a decis, marţi, convocarea unei sesiuni extraordinare a acestei camere la ora 17.00, pentru revocarea din funcţie a preşedintelui Senatului, Vasile Blaga, şi alegerea unei noi persoane. De asemenea, s-a cerut şi revocarea Robertei Anastase din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor. Biroul permanent s-a întrunit în absenţa preşedintelui Senatului, Vasile Blaga. Au fost prezenţi la şedinţă 7 din cei 11 membri ai Biroului şi, potrivit lui Ioan Chelaru (PSD), aceştia au votat în unanimitate convocarea sesiunii extraordinare. Chelaru a anunţat că decizia de convocare a sesiunii extraordinare a Senatului a fost deja trimisă la Monitorul Oficial, pentru publicare.Totodată, vicepreşedintele Senatului Ioan Chelaru a susţinut că solicitarea de revocare a lui Blaga nu a intrat şi nu va intra în atenţia Comisiei juridice.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult