Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Antonescu: PSD e la fel de iresponsabil ca si Guvernul

Antonescu: PSD e la fel de iresponsabil ca si Guvernul

scris de Ziua Veche
0 afisari

.„Si PNL vrea la guvernare in principiu singur, fara tot felul de succesori ai FSN – ca sunt ei PDL, PSD sau UNPR. Problema in politica, si asta o stiu liderii PSD, este ca trebuie sa dai raspunsul realitatii. Cand vom avea alegeri, anticipate sau nu, fiecare dintre noi o sa ne batem sa obtinem un scor care sa ne permita sa guvernam singuri. Daca cineva va obtine acel scor, va guverna singur. Din punctul meu de vedere, este la fel de iresponsabil ca si ceea ce face Guvernul sa nu incercam sa dam o alternativa acum unei asemenea puteri precum cea care conduce Romania”, a declarat Crin Antonescu, marti, inaintea sedintei Biroului Politic Central al partidului.


Intrebat daca liberalii vor cauta solutii pentru a gasi o majoritate, liderul PNL a afirmat ca incercat sa gaseasca solutii, transmite Agerpres. „Am cam terminat toata gama de eforturi pentru a gasi o astfel de majoritate. Cata vreme PSD doreste sa guverneze singur, ii urez mult succes”, a spus Crin Antonescu, care a precizat ca nu sunt indeplinite conditiile pentru suspendarea presedintelui.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult