Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Antonescu: Românii, reprezentaţi de Băsescu în mod mârlănesc

Antonescu: Românii, reprezentaţi de Băsescu în mod mârlănesc

scris de A.B.
2 afisari

Crin Antonescu critică dur atitudinea preşedintelui Băsescu la Summit-ul NATO de la Chicago. El susţine că românii sunt reprezentaţi de preşedintele ţării într-un mod mârlănesc.

antonescuCrin Antonescu este de părere că prezenţa la  Summit-ul NATO a lui Băsescu a fost penibilă, jenantă, compromiţătoare. „Nu e vorba de coabitare sau de noţiuni foarte elevate. E vorba de comportamentul unui om care are obligaţia de a ne reprezenta şi care ne reprezintă aşa cum aţi văzut. Mie îmi este ruşine să fiu în felul acesta reprezentat, indiferent ce opţiuni politice avem, ce culoare avem. Mie mi se pare că noi, românii, nu putem fi reprezentaţi în acest mod mârlănesc, nu ştiu ce cuvânt să găsesc, îmi pare foarte rău, dar asta e atitudinea”, a declarat Antonescu. El a precizat că niciun alt preşedinte, din altă parte, sau din cei pe care România i-a avut până în prezent, nu s-a comportat similar lui Traian Băsescu.

„Cred că puteţi toţi cei care urmăriţi viaţa politică, atitudinea, conduita şefilor de stat pe care îi vedem în alte părţi, şefilor de stat pe care i-am avut cu bunele şi cu relele lor şi veţi vedea că aşa ceva nu se întâmplă nicăieri şi nu s-a mai întâmplat. Ca la noi la nimenea şi ăsta e un lucru absolut jenant care ne compromite”, a completat pentru Mediafax Antonescu. Preşedintele PNL a  a spus ironic că, la vârsta pe care o are şeful statului, nu mai este nimic de făcut în ceea ce priveşte comportamentul acestuia. „În popor se spune că, după cei şapte ani de-acasă, e greu să mai repari ceva. Mai repari în timpul şcolii. La vârsta asta nu cred că mai poate face nimeni ceva, la vârsta asta a domnului preşedinte”, a precizat Antonescu.

5 comentarii

urbos 21-05-2012 - 14:20

Absolut!
Dementa Sa, Ghiolbanul Securist, Canalia Nationala, Presedintele Romaniei Traian Basescu, trebuie suspendat de urgenta.
Cel mai bine, in streang.

ein deutscher 22-05-2012 - 13:00

Merge si la ocna, daca nu gasim streanguri. Sau la galere.

nemo iasi 21-05-2012 - 15:12

daca BASESCU se comporta natural si popular oftigosul de crin ofilit cum il stim si somnoros nu are nici macar bun simt si minimum de respect pentru un presedinte ales de popor.halal vocabular halal educatie …si mai vrei presedinte ….cind o zbura porcu si cu felix impreuna

gogu 21-05-2012 - 18:25

Ti-aduci aminte bibliotecarule! „Prostul, daca nu este si fudul, parca nu e prost destul”.

digital 21-05-2012 - 18:52

hăhăitul,trebuie băghat la pârnaie,cât de curând,poate acolo își va reveni,că e răcoare și curat!nu ca în cocina pedalacă!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult