Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Antonescu: Super-imunitatea e o complicaţie inutilă

Antonescu: Super-imunitatea e o complicaţie inutilă

scris de C.P.
4 afisari

Preşedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat vineri seara PNL nu e implicat în modificările referitoare la imunitate, la statutul parlamentarilor.

Antonescu: Super-imunitatea e o complicaţie inutilă

PNL nu e cu nimic implicat în chestiunea asta. Discuţia despre modificarea statutului nu avea alt subiect şi alt rost, acum, decât de a face posibile ajustările bugetare, care ţin de chestiunile acestea gospodăreşti, cu cazarea, cu nu ştiu ce. Pentru asta s-a strâns această Comisie. De ce această Comisie s-a apucat să discute delicatul articol privitor la imunitate, atât cât este ea şi cum este, eu nu ştiu. Nu e în niciun fel o acţiune a PNL treaba asta. Nu susţin”, a afirmat Antonescu, la Realitatea TV, întrebat cu privire la proiectul de modificare a statutului parlamentarilor.

Potrivit lui Antonescu, discuţia despre imunitate este o „complicaţie inutilă” care sporeşte neîncrederea alegătorilor în parlamentari. „Nu cred că e vorba de super imunitate, cred însă că este vorba de o complicaţie inutilă care sporeşte nepermis gradul de neîncredere, ba chiar de altceva, al unei bune părţi din opinia publică în raport cu parlamentarii. Sentimentul acesta că parlamentarii sunt nişte privilegiaţi este unul foarte periculos pentru însăşi ideea de Parlament. Parlamentarii sunt nişte reprezentanţi, ei nu sunt recunoscuţi nici aşa, adică în România oamenii votează de fiecare dată ideea de schimbare, aproape abstracţiune, îi contestă a doua zi”, a adăugat liderul liberal.

2 comentarii

CONGO 19-01-2013 - 19:33

Antonescu face pe tampitu, deci e hot mare!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 19-01-2013 - 22:09

Antonescu: ”Traian Băsescu are foarte multe calităţi excepţionale. L-am admirat” sursa GANDUL
Un sing .comentariu:#1 Hahahahhaahhahhahhahaa
19.01.2013 00:35
Raspunde

MARE 5UGATOR DE ALUP,CA*CARAU ASTA,DUPA CATA FELATIE I-A FACUT LU’ BASE ACUM O DA DE GARD,CUM * SA AJUNGA PRESEDINTE UN SCHIZOFRENIC CA ANTONESCU,ASTA NE-AR MAI LIPSI

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult