Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Antonescu: Ungureanu să-şi dea demisia şi poate îl invităm în BPC

Antonescu: Ungureanu să-şi dea demisia şi poate îl invităm în BPC

scris de A.B.
2 afisari

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, i-a răspuns prompt lui Mihai Răzvan Ungureanu care i-a cerut, în direct la postul B1 TV, să-l invite la o şedinţă a Biroului Politic al PNL.

antonescuCrin Antonescu nu a stat pe gânduri şi i-a răspuns imediat premierului.

„Noi nu invităm la BPC membri simpli şi cu cu atât mai mult autosuspendaţi! Să depună o cerere de reînscriere în partid, să îşi dea demisia din funcţia de prim-ministru şi poate îl invităm”, a declarat Crin Antonescu, pentru pesurse.ro.

„Statutul domnului Ungureanu este clarificat de foarte multă vreme. Eu cred sincer că în momentul în care Mihai Răzvan Ungureanu a plecat, trimis de Băsescu, trebuia exlus sau nu trebuia să se producă dramoleta autosuspendării”, a spus Antonescu, reamintind că pe vremea aceea Tăriceanu era preşedintele partidului.

„Nu ştiu dacă Ungureanu a avut vreun accept al partidului. La nivelul conducerii PNL şi pentru dl Ungureanu lucrurile sunt clare. Se pare că dl prim-ministru doreşte neapărat această vizită şi nu cred ca avem un motiv să refuzăm această întâlnire”, a mai adăugat Antonescu la un alt post de televiziune.

Premierul Ungureanua a declarat la B1TV că este autosuspendat din PNL şi că aşteaptă o invitaţie din partea lui Crin Antonescu la o şedinţă a Biroul Politic al partidului.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult