Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Antonescu: USL are voinţa politica de a o schimba pe Roberta Anastase

Antonescu: USL are voinţa politica de a o schimba pe Roberta Anastase

scris de Stefan Galai
5 afisari

Preşedintele PNL, Crin Antonescu a spus luni că USL are voinţa politică de a o schimba din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor pe Roberta Anastase şi că nu sunt motive de comportament pentru înlocuirea lui Vasile Blaga din funcţia de preşedinte al Senatului.

Crin Antonescu

„Avem voinţa politică, în special în ceea ce o priveşte pe doamna Anastase, este o veche discuţie, în Cameră, pentru că există şi motive. Despre Vasile Blaga, motive de comportament trebuie să fiu corect şi să spun că nu există”, a declarat Antonescu la Antena 3, informează Mediafax.

El a precizat că USL vrea să facă lucrurile „corect şi regulamentar” şi va analiza posibilităţile existente, în condiţiile în care Uniunea are majoritate, în acest moment, la Senat, dar nu are majoritate la Camera Deputaţilor.

1 comentariu

Traian Basescu 01-05-2012 - 13:27

Vointa are, putinta ii lipseste… 😉 😉 😉

Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă…

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult