Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Antonescu va demisiona din fruntea PNL dacă USL obţine sub 50% la alegeri

Antonescu va demisiona din fruntea PNL dacă USL obţine sub 50% la alegeri

scris de Laurentiu Banches
0 afisari

Crin Antonescu, a declarat, joi seară, că în cazul în care USL va obţine la parlamentare un scor sub 50%, acest lucru va însemna „eşecul proiectului politic” şi astfel va demisiona de la conducerea partidului.

antonescu

Antonescu va demisiona din fruntea PNL, dacă USL obţine sub 50% la alegeri

Declaraţia lui Antonescu a venit într-o emisiune la Realitatea TV, după ce preşedintele PNL a fost întrebat ce ar însemna din punct de vedere politic un scor de sub 50% la alegerile din 9 decembrie. Crin Antonescu a precizat că „Ar însemna categoric un eşec, l-am văzut şi pe domnul Ponta declarând că nu doreşte să fie premier – deşi presupunând că am avea 49, 45, 42, e clar că am fi tot prima forţă politică şi cred că ar fi de datoria noastră să căutăm o combinaţie de guvernare. Ar fi şi pentru mine un eşec”. De asemenea, Antonescu a adăugat că un astfel de eşec ar însemna inclusiv o demisie a sa din fruntea partidului.

Cu acest prilej, Antonescu. a garantat „unitatea USL la guvernare până în 2014” când speră să fie ales preşedinte.  Conform mediafax, fostul preşedinte interimar al României a menţionat că „voinţa politică la nivelul conducerii PNL şi bazei sale, a corpului parlamentar care vine, ca şi la PSD din câte îmi dau seama, este să reuşim un ciclu de guvernare în aşa fel încât, simplu spus, ceea ce construim împreună acum să prezinte un fundament. Cu alte cuvinte, dacă după 2016 nu vom mai fi împreună – ceea ce e foarte probabil – unii dintre noi vor rămâne la guvernare – că vor fi ei, că vom fi noi. Atunci, oamenii ăştia vor construi mai departe, nu vor strica din nou ce s-a făcut în ciclul anterior pentru că au fost şi ei parte în această construcţie”.

8 comentarii

BULA 23-11-2012 - 10:25

Mai bine sa demisioneze acum, sa aiba si PNL o sansa la alegeri. Si sa-si ia cu el toti derbedeii si parasutele cu care s-a inconjurat. Daca se crede asa de valoros si de iubit de cetateni, atunci sa-si faca un partid al lui, cum a facut smecherasul Dan Diaconescu.

N-am auzit nimic in discursul lui Antonescu, care sa ne dea o speranta de mai bine si de refacerea industriei nationale. Voturi NEXAM !

neacsum 23-11-2012 - 11:29

A mai demisionat odata . Eu nu inteleg cum are tupeu sa mai aduca vorba de demisie, cand a mai spus odata la fel si apoi a intros-o ca la Ploiesti. Mincinosti toti .

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 23-11-2012 - 12:48

A-tzi zis ceva de …tupeu Nea Marine ?!? La politichia dambovitzeana ! Retoric au metaforic ! GOGOASA este desumflata , nici nu a rezistat o vara intreaga ! HABARNIST !

urbos 23-11-2012 - 13:14

Nu avea de ce sa demisioneze, pentru orice om intreg la cap, a fost clar ca Antonescu se referea la situatia in care Basescu se intoarce prin vointa populara, nu impotriva ei. Dupa capatana prostilor, Antonescu ar fi trebuit probabil sa demisioneze chiar daca Basescu era demis, caci tot s-ar fi intors la Cotroceni ca sa-si ia catrafusele din biroul incuiat.
Antonescu a fost insa infantil facand o astfel de promisiune de tip basist. Aici a fost atitudinea de prost, nu ca nu a demisionat.

urbos 23-11-2012 - 13:14

Nu avea de ce sa demisioneze, pentru orice om intreg la cap, a fost clar ca Antonescu se referea la situatia in care Basescu se intoarce prin vointa pop ulara, nu impotriva ei. Dupa capatana prostilor, Antonescu ar fi trebuit probabil sa demisioneze chiar daca Basescu era demis, caci tot s-ar fi intors la Cotroceni ca sa-si ia catrafusele din biroul incuiat.
Antonescu a fost insa infantil facand o astfel de promisiune de tip basist. Aici a fost atitudinea de prost, nu ca nu a demisionat.

Vlad 23-11-2012 - 13:46

Ce proiect politic ???!

Nu exista asa ceva , SCOPUL UNIC A-L ACESTUI FRIPTURIST E ACELA DE a acapara puterea ….nu observati ca indiviuddul e bolnav ,e megaloman ,total rupt de realitatea prezenta .

CHIAR DECLARA LA RTV CA NU STIE CE VA FACE ,VA VEDEA DUPA ALEGERI … DECI .NU EXISTA PROIECT PT CA NU POTI INFAPTUII HIMERELE DIN CAPUL LUI FARA PUTERILE ALIATE UE -USA

EL E CAPABIL SA DIRIJEZE ,DESENEZE UN PROIECT POLITIC DEOSEBIT ……UNUL DE ADORMEA IN TOALETA MUZEULUI….CE DUMNEZEU NU VEDETI CA E INAPT…!!!!!!!!

VETI DISTRUGE VIITORUL COPIIILOR ,NEPOTILOR DVS SPRIJININD UN ASTFEL DE PERSONAJ….!

Faceti sport :STOPATI DISTRUGEREA STATULUI ROMAN ,IMPIEDICATI ACEST PERSONAJ INCOERENT SA ACAPAREZE PUTEREA !

urbos 23-11-2012 - 14:00

Tu si patfainder, basisti schizofrenici. Nu va mai faceti bine.

copiutza 23-11-2012 - 14:08

Domnule CC (Crin Cacarau) demisionati azi daca stiti ce inseamna „a demisiona”. Noapte buna!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult