Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Antonescu vrea pedepsirea lui Orban şi Săftoiu

Antonescu vrea pedepsirea lui Orban şi Săftoiu

scris de D.P.
16 afisari

Doi dintre criticii alianţei PNL-PC, Ludovic Orban şi Adriana Săftoiu, vor fi sancţionaţi pentru atitudinea lor şi declaraţiile făcute ulterior pe tema mariajului liberalilor cu partidul lui Dan Voiculescu.

Crin AntonescuŞeful liberalilor Crin Antonescu pregăteşte sancţionarea lui Orban şi chiar excluderea din partid a Adrianei Săftoiu la prima reuniune a conducerii PNL, au declarat surse din partid pentru Hotnews.

“Preşedintele PNL a fost deranjat de declaraţiile publice împotriva alianţei cu PC. Pe viitor, nu cred că se va mai încumeta vreun liberal să critice alianţa PNL-PC, chiar dacă exista mai mult de patru parlamentari nemulţumiţi. Orice dizidenţă împotriva lui Antonescu este exclusă. Şi asta pentru că beneficiază de sprijinul necondiţionat al organizaţiilor din teritoriu şi, în plus, orice liberal care îl va critica public va fi executat la televiziunile lui Voiculescu. Există o prudenţă în acest sens în interiorul PNL. Cei care vor să nu fie expuşi, nu îşi vor asuma atacuri la adresa Alianţei PNL-PC”, au declarat sursele citate.

Ludovic Orban şi-a explicat dezacordul faţă de Alianţa PNL-PC, explicând: ”Nu cred că PNL poate să fie pus pe picior de egalitate şi în poziţia de a face un compromis atât de natură doctrinară, cât şi decizională”.

Adriana Săftoiu a afirmat, într-un material publicat pe voxpublica: “Nu am nici un motiv să cred că această alianță e benefică PNL, că electoratul dezamăgit de politica de acum se va regăsi în această formulă și o va parafa optimist la viitoarele alegeri”. Ea i-a sugerat preşedintelui PNL: “Ar fi cazul că Monei Muscă să i se trimită niște scuze pentru modul în care a fost înfierată”. Crin Antonescu a fost cel care a cerut excluderea din partid a Monei Muscă, suspectată la acel moment de colaborare cu Securitatea înainte ca CNSAS să fi dat o decizie.

Aceasta în condiţiile în care, recent, Traian Băsescu a insinuat la TVR că Antonescu ar fi colaborat cu Securitatea. În timp ce moderatorul emisiunii invoca pactul de colaborare între PNL şi PC, Băsescu a spus: “Felix cu Porumbacu, Porumbelul, sau cum, cu … nu ştiu…aaa, cu domnul Crin Antonescu, da”.

11 comentarii

victor 12-01-2011 - 10:44

antonescu se cere afara din PNL de mult timp ,discursul lui maidanez ii demasca pregatirea ,boala de motiuni anti ,arata ca pregatirea lui politica e 0 ,atita timp cit nu stii sa ti respecti invingatorii ,e clar ca n ai ce cata” in competitii ,PNLul ia adus voturile ,nu el,un proverb valabil lui crin :spunem care ti sint prietenii ca sa ti spun cum gindesti”,de fapt prea mult tamtam pentru alianta PIRT si FLOSC ,ea exista de 20 de ani ,sii sperie nr. celor 300 care urmeaza sa intre in parlament ,si ca el nu vor mai fi in noul parlament

urbos 12-01-2011 - 18:30

Vierme, cum mortii ma-tii ai tupeul sa vorbesti de discurs de maidanez cand stai cu limb ain dosul infect al lui Base?Mars ma la rahat.O sa va dam foc curand.

alina plugaru 12-01-2011 - 21:03

Dle urduros, iar ai uitat sa te speli pe dintisorii plini de ce taman ai mancat din poponeata lui vaccin….. Iti recomand Oral-B, care e numa nemerita pentru ce te pregatesti, domnia ta, sa-i faci prezidentului actual…. un „Deep Throat”, adica un gatlej adanc, pe intelesul dumitale!

Rusu 12-01-2011 - 10:53

Omul asta nu trebuie sa ajunga niciodata presedinte!.Apucaturile lui de dictator,nu are nimic cu democratia europeana.Ata-i bun de presedinte prin republicile Asiei Centrale,desprinse din fosta URSS.

Muri 12-01-2011 - 13:54

dc vrei sa rezolvi o problema la Crin, te pui bine cu Gadea, lingaul lui Felix – viitorul pnl in frunte cu Crin: sustinerea unui gruvern psd-pc minoritar, alaturi dar contra pd-l

urbos 12-01-2011 - 18:31

Ce-mi plac mie scarbele lui Basescu cum ii ies dintre hemoroizii vineti ca sa faca gura pe forumuri. Luati-o-g gura starpiturilor, o sa va luam gatu.

alina plugaru 12-01-2011 - 21:06

domnule urduros, nu uita „Deep Throat” prezidentului! Spor la munca si cat mai multe sporuri!

dani 12-01-2011 - 13:59

orban si saftoiu au legaturi cu tatucu ! cartite ! si acum ma intreb cum a scapat de dosarul penal ..cel cu accidentul

stati sa vedeti cati spioni are tataca in psd…

VASILICA PILU PERIANU dROBETA 12-01-2011 - 15:12

DE CE NU TE DUCI IN P.Z.D.A MATII DE JIGODIE, TU CARE AI IMPRUMUTAT MERODA CEAUSISTA DE A ELIMINA TOT CE NU ITI CONVINE, FARA A JUDECA FAPTUL CA SE OPUN LUARII DE MASURI DE CATRE TINE, OAMENI DE CALITATE DIN PNL. CRED CA INCEPI A-TI SEMNA CONDAMNAREA LA MOARTE, PADUCHIO CE FACI DE RUSINE POLITICA PNL

Viorica Ianc 13-01-2011 - 08:41

Vrea pedepsirea numai pentru critica ?
Unde sunt libarakii din PNL ? Vorba lui Eminescu -” Mortua Est ” sau cenzura
stalinista …mortua vest !

Pacat de PNL ! Sunt multi oameni harnici acolo.

Viorica Ianc 13-01-2011 - 08:43

scuze pentru gresala, a se citi liberalii si nu liberakii

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult