Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Anunţ bombă al lui Ponta: din partea cui va candida Antonescu la Preşedinţie

Anunţ bombă al lui Ponta: din partea cui va candida Antonescu la Preşedinţie

scris de A.H.
4 afisari

Premierul Victor Ponta a declarat joi că impresia sa este că președintele PNL, Crin Antonescu, a decis să candideze la prezidențiale fără a-și asuma responsabilitatea guvernării.

Ponta despre relaţia cu liderul PNL Crin Antonescu (foto:newstm.ro)

„Impresia mea, strict personală, este că domnul Antonescu a decis să candideze la prezidențiale fără a-și asuma responsabilitatea guvernării până atunci. Pot să înțeleg la nivel politic acest lucru. La nivel personal, n-aș proceda așa”, a afirmat Victor Ponta, la finalul unei întâlniri informale a liderilor social-democrați, întrebat de ce liberalii nu vor restructurarea Guvernului în Parlament.

Potrivit lui Ponta, este mai ușor pentru un candidat la Președinție „să critice din Opoziție”.

„Cred că problema, în realitate — și aș vrea să nu ne mai ascundem după vorbe-, este convingerea, deja și a mea și a colegilor mei, că domnul Antonescu a luat decizia de a candida practic în Opoziție cu guvernarea, pentru că e mai ușor să critici și e mai ușor să nu răspunzi de nimic. Or, asta, recunosc, mă dezamăgește și mi-aș dori să găsim o soluție până luni, să nu fie așa”, a subliniat co-președintele USL.

Întrebat dacă PSD își pune acum problema găsirii unui candidat la alegerile prezidențiale, Ponta a spus că nu.

El a mai precizat că toți colegii săi de partid i-au transmis că doresc să nu se rupă USL„Toți colegii mei mi-au spus că își doresc, ca și mine, să păstrăm USL și că speră ca liberalii să ia decizia înțeleaptă până luni și să rămână alături de noi”, a afirmat Ponta.

Cât privește numirea primarului Sibiului, Klaus Iohannis, în funcția de vicepremier, șeful Executivului a precizat că el este dispus să-l numească oricând pe liberal.

„Vreau să-l numesc azi. Vrea ministru de Interne, îl numesc ministru de Interne, vrea vicepremier, ministru de Finanțe îl numesc vicepremier, ministru de Finanțe. Eu vreau să-l numesc și dânsul nu vrea”, a spus Ponta despre Iohannis.

Cât privește posibilitatea de a-l numi pe Iohannis, așa cum au cerut liberalii, vicepremier și ministru de Interne, Ponta a reiterat că acest lucru este posibil dacă se face restructurarea Guvernului.

40 comentarii

MI-5 20-02-2014 - 23:19

mare mincinos tov ponta…

Antibasistul 20-02-2014 - 23:50

E jiidan…!

UnUL 22-02-2014 - 10:28

Ești obsedat.

Mircea 21-02-2014 - 06:46

Le pling de mila bietilor liberali. Dupa ce au aruncat la cos toate valorile liberale si s-au pus capra in fata pesedistilor (cu singurul plan de a-l da jos pe Basescu) acum liberalii incep sa se trezeasca din somnul de aproape doi ani. In acesti ani n-au aplicat nici macar o singura masura de dreapta iar pe Basescu spera (fara sa fie siguri) ca il dau jos in decembrie. Au oferit in schimb DNA-ului sansa nesperata de a pune pe ministrii lor ștampila de corupti demni de alianta cu coruptii din PSD si poate chiar mai buni. Au ramas cu coada sus din iubirea pesedisto-conservatoare (si cu virginitatea afectata) iar acum asteapta cu mindrie piciorul in fund pe care il merita.

urbos 21-02-2014 - 06:55

Ma vieme imputit, dincolo de faptul ca minti ca porcu cu lacrimile tale de porc, vezi-ti ma lepra de ce iese din curu Kiorului (ca astia ca matale n-au nici partid, nici doctrina, nici nimic). Stai incurul celei mai mari scursuri care exista in politica romaneasca si gavaresti tot tu, despre corupti. La furnal e locu vostru cu lepra comunista si securista in frunte.
Mai devreme sau mai tarziu tot luati foc. Vezi Ucraina…

Mircea 21-02-2014 - 07:30

@urbos
Ma vieme imputit, trebuie sa recunosc ca de data asta ai dreptate. Nu le pling de mila liberalilor dar mereu uit ca citesc comentariile mele si „oameni” ca tine care nu au simtul umorului (umorul este atributul oamenilor inteligenti, nu al suburbosilor). Iti recomand ca inainte de a-mi raspunde sa faci efortul (inuman pentru tine) de a incerca sa gindesti.
Ai dreptate si ca nu am partid. La siderurgie nu ma pricep asa ca te las pe tine la furnal ca vad ca pari calificat in domeniu.
Focul e o obsesie pentru tine. Ai facut drepti, culcat la pompieri sau la genisti ?

Mircea 21-02-2014 - 07:34

@urbos
Scuze. Pe linga foc mai ai si obsesia streangului.

UnUL 21-02-2014 - 08:06

Domnule Mircea, am putea număra „ideile” (citește „obsesiile”) lui C u r Bubos pe degetele unei singure mâini.:

Mircea 21-02-2014 - 08:12

Mai are una MARE: BASESCU !

ancuta 21-02-2014 - 18:54

Pai, base e de vina!
E clar!
Vizibil!
Base l-a pus pe antenescu sa nu mai suga puroiul hemoroiDANVIOREL, base l-a pus pe muceaponta sa se foteze cu ianukovici, base i-a aprobat lu rusanu furtul lunar zis salariu, base l-a condamnat pe domnul dan, base l-a impuscat in koaye pe socrumic, base i-a angajat pe danagreata si pe ciuvica la budantena, …

urbos 21-02-2014 - 18:57

Te pregatesti deja sa-i sugi cacatii si lui Antonescu.

UnUL 21-02-2014 - 22:41

Cur Bubos, e o plăcere pe care ți-o lăsăm ție.

digital 21-02-2014 - 22:44

ancuta
21-02-2014 at 18:54
ai uitat că băse a regulat-o pe Rozica!
în coteț!

UnUL 22-02-2014 - 10:26

@Degețel
Rozica fiind soră-ta?

שׂפֿבּשׂפֿהּשׁ 21-02-2014 - 22:26

MIZA cea mare se joaca pe PERCEPTIE. Amindoi sefi de usl vor face totul pentru ca perceptia tarii sa fie de partea lor. Amindoi stiu ca cel care cistiga la PERCEPTIE va cistiga si raboiul voturilor in sensul ca, Ponta va lupta ca tot romanul de la tara (mai ales), votantul lui prin excelenta, sa le ramina in cap dupa acest conflict ideea ca : „uite, dom’le, Antonescu s-a dat cu Basescu”, iar alegatorii lui Crin sa ramina cu ideea ca : „domnule, Crin a incercat totul, dar javrele astea de la psd au facut totul ca sa ne transforme pe noi, pnl-ul, doar a anexa a lor la conducere!” „Strategii” ambelor tabere cauta motive si motivatii sa amplifice greselile celuilalt pentru ca in final romanul sa aleaga DIN CE A INTELES de la canalele tv la care s euita. Va dati seama ce vor alege analfabetii Romaniei, cei fara studii, adica prostii Romaniei ce vor prelua de la antena borfasului si turnatorului Voiculescu ! O sa vedeti cind unii din acesti prosti vor posta pe acest forum. O sa va cruciti cind ii veti vedea cum ling acolo unde au scuipat si vor scuipa acolo unde-au lins !

urbos 21-02-2014 - 22:43

Care ba dementule, oamenii intregi la minte au scuipat in naparca ta securista, Satana la care te inchini. Sapte milioane jumate, animal blestemat. Crezi ca-i ca la voi ma tarturilor, sa il linga acuma careva pe Bashina al vostru? N-ai sa vezi dementule. Iar sa scuipi pe ala care nu se tine de cuvant, e firesc ma scursura, iarasi nu-i ca la voi, unde orice ar face lepra, tot o lingeti in cur.
Sa dea Domnul sa-ti arda tot neamu blestemat!

UnUL 21-02-2014 - 22:57

Șapte milioane și jumătate de rahați (de fapt 7,4 milioane care de fapt nu erau nici 5).

digital 21-02-2014 - 23:19

UnUL
21-02-2014 at 22:57

maidanezi au fost mătta și ta-c-to când s-au încățălat!
avortatule!

UnUL 21-02-2014 - 23:30

Cine vorbea de maidanezi, Degețel? Dar nici imaginea asta nu e rea în cadrul imbecililor negânditori sau cumpărați cu niște ajutoare sociale de care vorbeam mai sus.
Cât privește avortații… este clar că iar te-ai uitat în oglindă.

digital 21-02-2014 - 22:47

făi centuristo, puneți nick-ul Camelutza că-ți stă mai bine kurwă decât baborniță -limbistă, zbârcita dreq ce ești!

UnUL 21-02-2014 - 22:58

”Pune-ți” cu cratimă, cretinache!

digital 21-02-2014 - 23:11

așa e mă, uitasem cratima-n pheezdhha măttii!

UnUL 21-02-2014 - 23:14

Mai grav e că ai uitat de mult să gândești și să te porți civilizat.

UnUL 22-02-2014 - 10:23

S-o crezi tu, puișor !

UnUL 22-02-2014 - 10:25

P.S.
PORC BASIST – copy-paste nr 52
un NUL – copy-paste nr 61
„ca toți băsiștii” – copy-paste nr. 2380
„băsist/băsistă” – copy-paste nr.3942

שׂפֿבּשׂפֿהּשׁ 22-02-2014 - 00:18

Ha, haaa, ha, haaaaa, Doamne, Doamne, ce bine le zic ! Iata ca TOT ce spun aici de atitea zile are efect, voma celor care se simt atinsi curge ipreuna cu puroiul din ei. Punct ochit punct lovit. Aceste scursori ale societatii romanesti merita mila. Ei sunt cei care au mincat cacat voiculescian ani de zile si acum simt lehamitea omului care a fost inselat, tradat, lepadat de cei pe care-i lingeau noapte de noapte. Crinutul lor s-a intors si acum vorbeste precum Baconschi, Paleologu, Udrea sau Blaga. Doamne, doamne ! Sa-l auzi pe Antonescu spunind despre faptul ca „nu e necesar sa fii numit basist daca esti impotriva lui Ponta”, reprezinta un tarus ascutit infipt in inima vampirilor care au supt singe voiculescian din venele lui Ursu, Gadea, Badea, Oana, Ciuvica, etc. Iata-i vomind fiere pe forumuri, iata-i deznadajduiti, dezorientati, cu capetele taiate, orbecaind in intunericul deziluziilor lor !

Antonescu s-a trezit si nu i se iarta. El trebuia sa ramina tranchilizat, hipnotizat, intr-o somnolenta psd-ista continua, cu niste ite montate pe picioare, miini si la buze pentru ca Ponta sa traga de aceste ate si sa-l joace asa cum doreste el si baronii lui. Pnl-ul trebuia sa ramina o anexa a psd-ului, un fel de dovada-certificat pentru exitenta unei coalitii absolut imorala, ilogica, imposibila, impotriva firii.

Crin este totusi iun politician si nu trebuie sa ne asteptam de la el la miscari in sensul celor dorite sau prefigurate de noi. Drumul pina la Basescu trebuie facut cu pasi marunti si fermi, mai mult in anonimat, la fel cum parasesti un loc in care a avut loc o exorcizare si iti este frica sa nu intre in tine duhul diavolului care de-abia a fost scos din purtatorul lui. Sa auzi de la Crin motivatii precum : „Nu o să fac din atacarea lui Băsescu un ritual. Nu o să-l înjur pe Băsescu pentru că a spus un adevăr sau două. Este pertinentă evaluarea lui Băsescu că este o criză artificială şi că numirea lui Iohannis este o problemă”, are darul sa-i arunce pe toti „iritatii” acestui forum in desertul disperarii. Acest lucru s-a intimplat deja, dupa felul schizofrenic in care latra si-si varsa ficatii pe aici. Ferocitatea cu care-si cauta cele mai spurcate cuvinte, ele mai josnice, cele mai diavolesti expresii ca sa le arunce celor care gindesc analitic si pertinent despre situatia politica din tara, proferind tot felul de injuraturi, blesteme si tot felul de prostii, sperind in sufletul lor ca aceste mizerii or sa aibe si efect are darul sa atraga mila eventualilor cititori ale mizeriilor lor. Cit de idiot trebuie a fii ca sa speri in iluzii ? Se mai poate insela careva pe acest forum (ma refer la cei care sunt normali a cap) ca acesti idioti antenisti nu se comporta casa precum fiarele ?, precum nebunii care musca din gratiile saloanelor in care sunt adunati si tinuti cu forta? Bineinteles ca nu. Cu totii ne inchipuim cite spume varsa aceste subcreaturi in anonimatul intimitatii lor, si, ne revarsam mila pentru cei care trebuie sa le suporte isteriile lor schizofrenice.

Realitatea istoriei va trece, cum ne cum, peste ei, fara nici macar sa le dea vreo flegma indarat. Istoria trece peste ei fara sa-i bage in seama pentru ca ei nu merg ; ei nu traiesc ; ei nu discern ; nu sunt educati ; ei sunt doar niste accidente ale naturii, niste mutanti care ne fac de rusine rasa noastra. Istoria ii va strivi iar ei vor merge pe strazi dind din manivela unei flasnete ca Birlic din finalul filmului lui Georgescu dupa nuvela lui Caragiale Doua loturi, cind Lefter care a mizat totul pe loturile lui Voiculescu, avea sa afle in final ca a jucat degeaba ca lozurile lui nu sunt cistigatoare. Atunci, Lefter a innebunit pentru ca pierduse totul, si a sfirsit in a se plimba in jurul unei biserici imbracat saracacios, dind din manivela unei flasnete ruginite pe care statea adormit un papagal ca sa-ti ofere biletelul din care aflai viitorul daca-i dadeai cinci bani. Asa si secaturile astea de pe acest forum, acum se plimba cu flasneta, dar habar nu au de ce viitor ii asteapta. Pina vor afla, isi vor varsa definitiv ficatii si, poate, in intimitatea lor vor sfirsi in a-si omori rudele sau cei apropiati lui. Nu o sa ne mire !

Antibasistul 22-02-2014 - 01:04

NU ESTI SĂNĂTOS LA CAP, ca toți băsiștii!

Antibasistul 22-02-2014 - 02:40

Hahahahahahaha MARE PROST ESTI, fostule Calugarul, actual cuneiform, basist intotdeauna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

UnUL 22-02-2014 - 10:28

@Bășinel
Reacția ta furibundă și mârlănească dovedește că „anonima” a pus punctele pe i.

Antibasistul 22-02-2014 - 14:05

Dovedeste ca esti mare crretin ca toți băsiștii!

Mircea 22-02-2014 - 08:02

Vreti sa stiti cine este Iohannis, fitilul care a amorsat bomba din USL ? Iata raspunsul dat de un alt colonel (seful lui Neacsu):

„Sunt ani buni de cand lumea a inteles ca Iohannis n-a fost nici omul lui Nastase, nu este nici al lui Antonescu, nici al lui Basescu, ci exclusiv al Angelei Merkel.”
PRESEDINTELE SCMD,
Col. (r) dr. Mircea DOGARU

Deci se stie de ani buni dar tradatorii liberali au crescut sarpele la sin ca sa distruga cel mai cinstit guvern din Romania de la Decebal incoace. La furnal cu ei !

pathfinder 22-02-2014 - 08:46

llort…

Mircea 22-02-2014 - 09:52

E prea subtil pentru el.
😉

pathfinder 22-02-2014 - 08:50

Cand nu intelegi subtilitatile, intreaba!
Nu te fa de cacao…

pathfinder 22-02-2014 - 09:27

Alabama…

Mircea 22-02-2014 - 08:22

Alta reprezentanta a liberalilor care murdareste cel mai cinstit guvern din Romania. La streang cu ei.

RAPORT Ştefania Duminică a „plagiat integral”, lucrarea de disertaţie este o „fotocopie”. Universitatea din Bucureşti solicită retragerea titlului de master

Mircea 22-02-2014 - 09:47

Alta victima a dictatorului. Din pura curiozitate, nu cumva domnul e si el liberal ? Liberalii au copii ?

Președintele ASF, Dan Radu Rușanu, a fost audiat două ore la DNA. Rușanu este suspect de corupție, numele lui apărând în dosarul Carpactica – ASF. Pe 10 februarie, procurorii DNA au solicitat Guvernului şi Parlamentului documente cu privire la emiterea în anul 2013 a unei ordonanţe de urgenţă privind funcţionarea Autorităţii de Supraveghere Financiară. La ieșirea de la audieri, Dan Radu Rușanu a declarat că „anchetarea mea are legătură cu Băsescu”.

MI-5
Ai un nick care inseamna inteligenta. Nu-l fa de ris. Inainte de a injura citeste mai multe comentarii semnate de mine.

urbos 22-02-2014 - 10:38

Nu te-a invatat javra de ma-ta si scarba de tac-tu istorie, ca ai fi stiut care au fost victimele comunistilor ma secatura. Erau liberali, taranisti si oricine se opunea dictaturii.
Nu te intereseaza ma lepra ca sluga lu Basescu fura banii de asigurari ai oamenilor ca sa hraneasca closetestii din presa basista.
Sa va vedeti familiile moarte, ma basisti ma, oriunde ati fi.

UnUL 22-02-2014 - 10:22

DEMET ești tu !

Mircea 22-02-2014 - 12:44

Misterul liberalilor se desluseste:

„Schimbarea radicală de orientare a preşedintelui PNL din ultimele săptămâni este un rezultat direct al schimbării consilierilor care îi dirijează discursul public. Poziţia de principal sfătuitor al candidatului USL la preşedintia României este deţinută în momentul de faţă, potrivit unor surse liberale de Cozmin Guşă. Situaţia juridică tot mai complicată a acestui consilier de ultimă oră, uşor influenţabil cu promisiuni de stingere a dosarelor deschise de parchet în preluarea Realitatea tv, alimentează motorul de dezbinare al alianţei.”
Jurnalul.ro

Cu schimbarea consilierilor sunt de acord. Cit timp Crin l-a avut consilier pe dr. Niels Schnecker s-a comportat ca un om normal. Dupa ce urbosii au descoperit ca Niels e evreu Crin si-a luat un consilier ROMAN PUR si se pregateste sa zboare din USL. Urbosii la furnal.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult