Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Apelul lui Crin după discursul lui Ponta din Parlament

Apelul lui Crin după discursul lui Ponta din Parlament

scris de A.P.
0 afisari

Crin Antonescu, a făcut apel joi la toţi liberalii, precum şi la partenerii de alianţă, în care a spus că are ‘deplină încredere’, să nu uite ‘nicio secundă’ cu cine se bat.

Apelul lui Crin după discursul lui Ponta din Parlament

USL are obligaţia şi misiunea de a reprezenta oamenii care nu pot fi păcăliţi cu soluţia oferită joi de actuala Putere‘, a declarat, într-o conferinţă de presă, liderul PNL.El a explicat că liberalii au decis să nu participe la şedinţa de învestire a noului Guvern, colegii din PSD şi PC au fost de acord. Dar, preşedintele PSD Victor Ponta a considerat că totuşi ar fi mai bine ca liderii USL să meargă în Parlament pentru a-şi spune punctul de vedere.
‘Nu ne potrivim stilistic cu suflul discursului domniei sale (Victor Ponta – n.r.)’, a spus Antonescu despre intervenţia în Parlament a preşedintelui PSD. El şi-a exprimat însă credinţa că fondul poziţiei politice rămâne comun. Guvernul învestit joi de Parlament este ilegitim şi nereprezentativ şi nu este o soluţie la protestele din societatea românească, a declarat Crin Antonescu, transmite Agerpres.

El a precizat că acesta este motivul pentru care liberalii nu au participat la şedinţa Parlamentului. Antonescu a spus totodată că este nevoie de unitatea, fermitatea, dedicaţia USL. El a subliniat că PNL a iniţiat împreună cu partenerii săi acest proiect şi îl dezvoltă cu credinţa că este unul necesar şi câştigător.

13 comentarii

chiaburul 09-02-2012 - 20:56

Nu vedeti ce disperat este mamelucul asta?! Nu-i vedeti gesturile de tampit? il veti presedinte? daca, credeti ca va reprezinta, alegeti-l.

Ciu Huhu 09-02-2012 - 21:47

Te referi la dictatorul tau iubit Basescu, n-asa?

chiaburul 10-02-2012 - 11:14

Nu mai mamelucule de ciuhurez, ma refer la labilul din fotografie. Inca ceva – ce probleme crezi ca-ti rezolva labilul si turnatorul de la gRIVCO?!

Ciu Huhu 10-02-2012 - 17:34

Lumea stie ca 100% sigur la dictatorul tau Basescu te referi!!!

Timotei 10-02-2012 - 01:38

Aiurea in lotca (era sa spun „aiurea in tramvai”)!.
A stat acasa sa se imbete, ca orisice lipovean care se respecta.
Nu vezi ce pungi are sub ochi?

Hokusai San 10-02-2012 - 01:40

Da, dar bea cu masura, o galeata sau maximum una jumate.

Andrei 10-02-2012 - 10:08

Crin Narcis Antonescu nu valoreaza nimic ,omul e pierdut ,el se bate cu mongolii, e in razboi cu Romania ,vrea,simte nevoia sa”ne” salveze ….

Dar cine i-a cerut asa ceva ..?!

remi 10-02-2012 - 12:01

Cam multi mincatori de rahat…Si cam de dimineata,pe stomacul gol….Nu exista comparatie intre chior si Antonescu !Unul a nenorocit o tara si un popor pt. a face el pe seful(dictachior…) iar altul a ramas consecvent ideilor si principiilor liberale.Unul e corupt si tolereaza coruptia(ai reevalueaza….) iar altul a ramas un modest angajat al statului roman.Si bashinica a fost toata viata lui bugetar,dar are vila de 1 milion de euro !!!!Si cite si mai cite….A aratat in 7 ani de cind e la conducere ca e un mincinos,corup si ineficient.Pe cind celalalt ne da inca sperante de mai bine.Numai faptul ca ne-a imprumutat poporul cu 20 de miliarde de euro pt. a-i taia salariile,a-i impozita pensiile. si a mari tva-ul !!!!
Sau pt. a constru Vuitoana patinoare,bazine si parcur ???!Nu zice nimeni sa fie muritori de foame politicienii.dar sa faca banii pina intra in politica daca sunt buni de ceva….Facuse destui bani si Cocos,pina sa intre Vuitoana in politica,de ce mai trebuia sa apara si Nuty in peisaj?Si cred ca nu s-a uitat ca Nuty a fost avocata lui chiorila in procesu case date de primarul basescu ,cetateanului basescu……Dar, stiu,opozitia e de vina pt. tot ce a furat si a mintit chiorul ,am mai auzit-o si pe asta.Sau am auzit ca nu a fost lasat de justitie sa se lupte cu coruptia…..Ca e aservita lui Nastase si Psd-ului…..Si michi Spaga nu poate fi inchis, ca acum a fost reevaluat de Chiorila….Uitasem,ce mai fac vamesii?Daca tot nu intram in Shengen,pt.ce a fost facut circul???Ca de condamnat,nu vor fi( justiti e a opozitiei,nu?).

Ciu Huhu 10-02-2012 - 12:08

Corect!

un roman verde 10-02-2012 - 23:14

Subscriu 10000%.

urbos 10-02-2012 - 18:16

Lepadatura pe voi nici dracu nu va mai salveaza. Da si tu niste limbi lu Ponta, oi fi prins curaj. Mars.

vic 10-02-2012 - 19:15

se vrea tigan de matasa ‘ ,..seara se culca n zori si se scoala dupa prinz cu chef de nimic ,cioroi lipovean in fruntea unui partid cu prea multi daunatori”,e’ vremea marii aliante cu partida’ poporului dd ,macar astia sint neaUsi’

Ciu Huhu 10-02-2012 - 22:46

Da-te-n aia a dictatorului Basescu!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult