Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Arcul de Triumf. Traian Băsescu, fluierat de Ziua Naţională

Arcul de Triumf. Traian Băsescu, fluierat de Ziua Naţională

scris de M.A.
5 afisari

La Arcul de Triumf, de Ziua Naţională a României, Traian Băsescu a fost huiduit şi fluierat din nou. Mai mulţi oameni din mulţime l-au huiduit pe acesta la sosire.

Arcul de Triumf. Traian Băsescu, huiduit şi fluierat de Ziua Naţională

Arcul de Triumf. Traian Băsescu, huiduit şi fluierat de Ziua Naţională a României (foto: Marius Bâtcă)

Traian Băsescu a deschis ceremonialul militar în jurul orei 11,00 câţiva dintre cei prezenţi la eveniment strigând “Jos Băsescu”. La momentul trecerii în revistă a gărzii de onoare, din mulţimea adunată la Arcul de Triumf s-au auzit mai multe strigăte „Jos Băsescu!”, huiduieli şi fluierături, acoperite parţial de muzica de fanfară.

Traian Băsescu a fost întâmpinat la parada militară dedicată Zilei Naţionale de şeful Statului Major General, general-locotenent Ştefan Dănilă, iar apoi a fost intonat Imnul Naţional al României în timp ce s-au tras 21 de salve de tun. Traian Băsescu a depus o coroană la Arcul de Triumf şi a decorat drapelele de luptă ale Batalioanelor 2 Infanterie “Călugăreni” şi 495 Infanterie “Căpitan Ştefan Şoverth”, care au fost în Afganistan.

12 comentarii

Marcu 01-12-2012 - 13:30

Tu vorbeşti ! Tu care nu ai nici măcar identitate ? LAŞULE ! Te cheamă DXN ?!
poate eşti şi tu vreun sugaci din excrescenţele băshitului ! Ziua naţională e a românilor … nu a ta impostorule !

urbos 01-12-2012 - 14:32

Si ce legatura ai tu ma ji danitule cu ziua noastra nationala?

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 01-12-2012 - 18:21

…esti lovit cu leuca rau ,vierme din Pogoanele ! AZI este ZIUA ROMANIEI a carei RUSINI peacilea pe BLOG esti tu sandudobre ! Si inca cu cativa acoliti , momentan inca +

digital 01-12-2012 - 14:46

el nu e sugaci,este doar avortat,într-un șanț,găsit de salvare,că pe vremea aia nu era smurd,injectat cu băsism și resuscitat,mai nou cu aredeu!
un troglodit,frustrat ,cu alte cuvinte!
așa că nu-ți fă probleme,după 9 dec și ”moartea”,kimbelixului,va dispărea în același șanț,de unde a și venit,de fapt!

deboby 01-12-2012 - 15:45

Din 21 de salve nu la-ti nimerit cu niciuna pe Basescu?

jan dinu 01-12-2012 - 17:27

La ce sa te ashepti de la – shatra nationala –
nici de – Ziua 1decembrie – nu se astimpara !
Halal !
JD-USA

jan dinu 01-12-2012 - 17:33

— „Jurnalistu URBOS ” —
e omniprezent – Apare la secunde ….urmarind
postarile altora venind cu replici SiSi- filitice …
doar e in misiune permanenta din partea – shatrei – care il plateste !
JD-USA

Popescu Aurelian 01-12-2012 - 19:48

La serbarea nationala trebuie sa vii cu bucurie, lasand ura pentru altadata. Aceasta zi ar trebui sa ne uneasca pe toti romanii indiferent de orientarea politica si nu sa ne dezbine.Mai mult, drapelul tarii, imnul national trebuie respectat. Nu exista nici o justificare pentru huiduielile si fluieraturile din timpul intonarii imnului. Cum ar fi daca in timpul slujbei, la biserica, intra cineva chiar dusmanit de crediciosi, iar acestia incep sa injure si sa-l trimita la ….Daca noi nu ne respectam aceste lucruri sa nu asteptam ca strainii sa le respecte. Daca strainii nu le va respecta, in mod sigur ca nici pe noi nu ne vor respecta. Regret cand vad politicieni asmutind pe oameni unii impotriva altora. Noi ne certam, ne injuram si poate din furie, cine stie ce mai putem face, in timp ce DOMNII ce ne-au asmutit isi vor da din nou mana pentru diverse afaceri „pe sub masa”. Pe acesti ciocoi ii vedem pe la biserica facandu-si cruci si matanii de crezi ca este ceva sfant. Acesti sfinti au „spurcat” pe romani dandu-le carnati (un ales aliment de post) in loc de peste pentru ca era dezlegare la peste. Probabil ca tot ce s-a dat era sub 10 lei pentru ca fasolea a dat-o un politician, carnatul alt politician si tuica cel de-al treile politician. „Cu gogosi si minciunele
te facusi vornic misele.”

Rodica Ioana 02-12-2012 - 09:51

Ai mare dreptate. Pacat ca suntem putini cei care gandim asa. Poporul asta este dus cu buna stiinta spre degradare. Degradare intelectuala, degradare umana. Gandirea inlocuita in comunism de lozinci, acum este inlocuita de ura. Uram Romania, cand ar trebui sa uram MINCIUNA, HOTIA, IMPOSTURA.
Romanii au uitat sa gandeasca. Stiur sa injure si sa se vaite ca totul merge prost.
Ne lipsesc modelele care sa ne faca mai buni, mai corecti, mai onesti… chiar cu noi insine.

digital 02-12-2012 - 11:32

Peștele se împute de la cap,dar se curăță de la coadă!
acu pricepuși ceva,măi Popescu Aurelian?!

Cercul 01-12-2012 - 21:40

Asta cu patriotismul si ura fata de straini e un instrument in mana statului, ca sa se mentina in putere dictatura de gradul n(politicienii alesi si numiti plus magistratii si tablagii ce formeaza Statul real). De n-ar fi, multi ar munci la lopata producand concret vorba lui Bula.

mircea 02-12-2012 - 07:38

cu asa fata de drojdier,izinit ,un submediocru cu eductie de tavena si lucarna la ce tr poti astepta ,scandal,intriga si furaciunesi praduiala.Vezi Yasim-Haisam

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult