Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Aripa Geoană îşi arată colţii înainte de Congresul PSD

Aripa Geoană îşi arată colţii înainte de Congresul PSD

scris de Ziua Veche
1 afisari

Vicepreşedintele PSD Valeriu Zgonea s-a pronunţat pentru organizarea de alegeri la Congresul partidului programat sa aibă loc pe 16 octombrie, invocând ca argument modelul socialiştilor europeni. Zgonea este unul din apropiaţii fostului preşedinte al PSD, Mircea Geoană.


“Activiştii Partidului Socialiştilor Europeni (PES) propun organizarea alegerilor interne preliminare pentru a desemna un candidat al stângii pentru şefia Comisiei Europene. Iniţiativa dezvăluie viziunea stângii asupra modului de a lua decizii şi de a face politică şi se traduce printr-o democraţie reală, în sensul cel mai profund, prin implicarea tuturor membrilor şi simpatizanţilor partidelor PES din toată Europa”, a spus miercuri deputatul PSD, într-un comunicat citat de Agerpres. “Acest lucru este valabil nu numai la nivelul PES. Trebuie să fie un model şi pentru noi, pentru PSD. Aş dori să organizăm alegeri preliminare în partid pentru anumite funcţii, de la preşedintele partidului, parlamentari, consilieri judeţeni până la candidaţii la primăriile orăşeneşti şi comunale. Aş dori mai multă transparenţă şi o reprezentare reală a cetăţenilor. Alegerile preliminare conferă nu numai autoritate, ci şi capacitatea de a dialoga cu cetăţenii, cărora le propui opţiunea pentru o politică publică în folosul comunităţii. Totodată, cred că este o şansă de a reînvăţa ce înseamnă echipă! Nu se poate face politică în folosul cetăţenilor fără spirit de echipă, fără a cunoaşte problemele reale ale comunităţii, fără a ţine cont de părerea oamenilor”, a argumentat Valeriu Zgonea. El a apreciat că politicienii trebuie să “coboare” din afişul electoral în rândul cetăţenilor, pentru că numai astfel se poate câştiga încrederea oamenilor. “PSD trebuie să demonstreze că rămâne partidul celor mulţi!”, a conchis parlamentarul social-democrat.

0 comentariu

Macho 18-03-2010 - 13:53

De ce barbatii nu-si fac si ei o carte cu cele 4 dimensiuni ale barbatiei ? De ce femeile se considera ele insele niste neintelese, niste oropsite si exploatate ? Tot timpul ni se spune ca femeia nu este inteeleasa, ca nu este sprijinita, ca nu aia, ca nu ailalta si pe baza acestor timpenii madame jurnliste isi fac veacul prin reviste facindu-si faima. ce va tot nemultumeste atita, mai femeilor, de umpleti mass-media cu bufeurile voastre, ca slava domnului sunteti peste tot si aveti tot ce ati visat ? Mai taceti dracului din gura si mai puneti si mina la munca ca numai de smiorcait sunteti bune.

O doamna 18-03-2010 - 18:25

Hai sictir!

jan dinu 18-03-2010 - 19:42

In viatza mea n-am vazut „o carte idioata „
numai machisti care le interpreteaza – astfel – -:))Oricum ca s-a te dojenesc
conteaza pe ajutorul meu cind ai
probleme dificile la – femei frumoase shi inteligente …daca’s tinere este un plus ++++++++ !!

alta doamna 18-03-2010 - 19:47

Domnule Macho,
sunteti rugat sa va exprimati aici cele 4 dimensiuni ale barbatiei dumneavoastra :

1.cu sine
2. cu familia,
3. cu profesiunea
si
4. cu divinitatea

Macho 19-03-2010 - 12:30

Sunt un anonim si nu doresc sa imi expun aici dimensiunile mele. O singura dimensiune daca insa mi-as expune-o nu as mai scapa de tine! Si de „O doamna”. Ce pot sa spun este ca mai inainte de toate suntem niste anonimi care traim secunda dupa secunda si nu intre evenimente, adica vreu sa spun ca viata este asa cum este. Si dusul la veceu face parte din viata chiar daca pentru unii nu are nimic interesant in el. Pe mine ma repugna aceste cautari si expuneri de motive ale caracterului femeii ca si cum ea ar fi o creatura venita de pe alta lume care nu se poate adapta, sau care nu este lasata sa se adapteze pe aceasta planeta, ca si cum barbatul, ocupantul acestei planete nu are nimic altceva de facut decit s-o obstructioneze si sa o deranjeze in lupta ei asidua de a se aclimatiza la noile conditii ale acestei planete. Fugiti dracului de-aici cu prostiile voastre. Femeia e ca si barbatul si are aceleasi griji ca si el. Un barbat nasol are aceleasi griji ca si o femeie nasoala si pina la urma, numai dracu stie cum se intimpla ca fiecare sac sa-si gaseasca peticul lui. Ninmic extraordinar in tot acest proces. Singurul lucru care reiese din tot acest apanaj este faptul ca pe baza acestui proces natural dealtfel se gasesc madam jurnaliste care sa-si puna de-o faima care faima este doar una gratuita.

jan dinu 19-03-2010 - 14:31

Eu cred ca daca Macho s-ar uita mai
omeneste la o lucrare a lui Raphael
ar iubi shi stima neconditionat acest
produs dumnezeiesc care – este femeia-
de unde shi el se trage ..doar poate
accidental !Eu zic ca – EL – este
„Macho ” doar anonim spre ashi face antrenament pentru curaj atunci cind
ajunge in patul unei reale femei ..in picaj …-:)
JD

jan dinu 19-03-2010 - 14:40

A venit un „muchaccito ” care el
nu recunoaste nici-o dimensiune …
se pare ca este frustrat ca nu mai are
„nimic de masurat „…ca barbat -:)
JD

fanul Altei Doamne 20-03-2010 - 23:53

Jane,
daca ar fi cunoscut Macho persoana Alta Doamna s-ar fi fastacit si n-ar mai fi prejudecat.
Dar asa, sare inainte cu dimensiunea pe care nu i-a solicitat-o nimenea, ocolind sa-si defineasca intr-un eseu scurt cele 4 dimensiuni ale spatiului masculin .

Huhu 21-03-2010 - 07:03

Nu o mai faceti pa sfintii. stricatilor!

Baaa si voi si ele sunteti stricati/e, animale!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS