Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Suspendarea lui Băsescu. Votul parlamentarilor UDMR, dat din conştiinţă

Suspendarea lui Băsescu. Votul parlamentarilor UDMR, dat din conştiinţă

scris de A.B.
4 afisari

Kelemen Hunor a anunţat că parlamentarii UDMR vor lua o decizie privind votul de suspendare al preşedintelui după decizia Curţii Constituţionale. Ei bine, liderii UDMR nu s-au pus de acord, drept urmare, deputatul Marton Arpad a anunţat, în plen, că fiecare parlamentar al formaţiunii va vota cum îi dictează conştiinţa.

udmr

foto: razbointrucuvant.ro

„Am discutat despre suspedarea preşedintelui, am ascultat astăzi pe colegii mei, şi ieri am avut o şedinţă la Cluj cu prezidiul UDMR, deocamdată o decizie nu am luat, nu am votat, aşteptăm avizul Curţii Constituţionale, aşteptăm încă o rundă de discuţii fiindcă părerile sunt foarte împărţite în grup în ceea ce priveşte comportamentul nostru astăzi la vot şi la şedinţa Camerelor reunite”, a declarat Kelemen la primele ore ale dimineţii de vineri. Liderul UDMR a mai spus că o nouă şedinţă cu parlamentarii Uniunii va avea loc după ora 16.00. El a  ţinut să precizeze că nu a avut nicio discuţie, nici cu PDL, nici cu USL, cu nimeni. Membrii UDMR nu s-au pus însă de acord asupra votului nici după aflarea deciziei Curţii Constituţionale. Drept urmare, parlamentarii UDMR sunt liberi să voteze după cum crede fiecare de cuviinţă, a anunţat în timpul şedinţei, deputatul Marton Arpad.

1 comentariu

Misu 07-07-2012 - 11:55

Ce zici de comisia prezidata de tariceanu, filoungur convins pentru retrocedarea URGENTA a proprietatilor unguresti in special din Ardeal, pentru care autoritatile statului la vremurile acelea au oferit rascumparare ????. pe unguri ii crezi domnia ta ?? Muta-te in Ardeal intre ei, nu spune cine esti, si stam de vorba dupa !!!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult