Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Atac la baionetă Flutur-Ponta

Atac la baionetă Flutur-Ponta

scris de D.P.
2 afisari

Secretarul general adjunct al PDL Gheorghe Flutur a declarat că PDL nu va tolera nicio ameninţare şi niciun atac din partea lui Victor Ponta, un “procuror obraznic” pentru adversarii politici şi un “avocat slugarnic” pentru membrii PSD, “boţul de mămăligă din undiţa lui Năstase” pentru electorat. Declaraţiile lui Flutur au venit după ce sâmbătă liderul PSD afirmase că Gheorghe Flutur, Gheorghe Falcă şi Sorin Blejnar sunt cei care “strâng banii din toate zonele de evaziune şi de corupţie”, iar cei trei ar trebui să semneze “protocolul strângătorilor de bani din vămi”.

Gheorghe Flutur

foto: Agerpres

“Având în vedere comportamentul nervos, neliniştit, agresiv şi calomniator al PSD în ultima perioadă, prin vocea lui Victor Ponta, PDL atenţionează că nu va tolera nicio ameninţare, atac sau calomnie la adresa noastră”, a afirmat duminică Gheorghe Flutur, citat de Mediafax.

“Ultimele declaraţii şi atacuri calomniatoare, de netolerat din partea PSD, arată că frica, neliniştea este justificată. Vin de la Suceava, dintr-un judeţ de unde îi transmit lui Ponta că are motive să-i fie frică. Lumea vorbeşte despre ciorchinele firmelor pesediste din vămile cu Ucraina. De 10 ani le merge foarte bine în tranzacţiile cu materiale, îngrăşăminte chimice şi alte produse. Au ajuns până acolo încât să mute sediul vămii Dorneşti de la stat la un privat, la o persoană fizică. Vamă acasă, la un privat, în familie”, a susţinut Flutur.

El a adăugat: “Nu e suficient să plimbi documentele de provenienţă a mărfii prin mai multe ţări, prin offshore-uri pentru a eluda taxele vamale şi pentru asta îi spun şi lui Victor Ponta şi pesediştilor: e dureros, dar trebuie să dea banii la bugetul de stat înapoi pentru că e nevoie pentru pensii, salarii şi cred că trebuie să-şi facă curăţenie şi să se uite în curtea lor mult mai bine”.

“Victor Ponta este pentru adversarii politici un procuror obraznic şi este pentru proprii membri de partid un avocat slugarnic, mergând până acolo încât să ameninţe justiţia şi să incite la nerespectarea statului de drept. Victor Ponta este cel care s-a urcat pe sforile trase de Adrian Năstase şi Ion Iliescu, pentru că PSD avea nevoie de o mască nouă pe o faţă îmbătrânită şi obosită. Rolul lui Victor Ponta în PSD este foarte clar: este boţul de mămăligă din undiţa lui Năstase, care are rolul de a momi electoratul către PSD. Greu de crezut că îl va duce la îndeplinire”, a conchis Flutur.

Şeful PSD a acuzat portofelele PDL

“Eu cred că în primul rând domnul Flutur ar trebui să semneze un protocol cu domnul Falcă şi cu domnul Blejnar, protocolul strângătorilor de bani din vămi, pentru că Flutur cu Falcă şi Blejnar sunt portofelele PDL. Ei strâng banii de la vămi, de la TVA, de la toate zonele de evaziune şi de corupţie, aşa încât cei trei trebuie să semneze un protocol să dea banii înapoi României, ca să putem să avem bani pentru pensii şi pentru salarii. Vreau să atrag atenţia că semnalele din ultimele zile, şi de la Traian Băsescu, şi de la Emil Boc sunt semnale de oprire a anchetei de la vămi, pentru că, după ce au căzut pionii, se ajunge la nebuni şi la ture”, a afirmat sâmbătă Victor Ponta.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult