Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Atac la Justiție: Predoiu – declarații dure la adresa liderilor USL

Atac la Justiție: Predoiu – declarații dure la adresa liderilor USL

scris de Laurentiu Banches
2 afisari

Prim-vicepreşedintele PDL Cătălin Predoiu considerǎ cǎ prin noile coduri de procedurǎ penalǎ, Ponta, „un executant al baronilor USL”, dă un continuu atac la justiţie.

Atac la Justiție: Predoiu – declarații dure la adresa liderilor USL (foto:cugetliber.ro)

Predoiu a spus, într-o conferinţă de presă, că premierul Victor Ponta este „un executant al baronilor USL, un demn urmaş al lui Adrian Năstase, chiar dacă l-a trădat” şi că prin legea de punere în aplicare a Codului de Procedură Penală se dă un continuu atac la justiţie. „Ce-am făcut noi a fost un lucru bun, până a pus Ponta mâna pe ele (codurile penale – n.r.) şi le-a stricat aşa cum strică tot ce atinge. În august nici domnul Boc nu era la guvernare, nici domnul Blaga sau Predoiu, noi eram în opoziţie. Eu consider că tot ce se întâmplă negativ legat de aceste coduri penale, în ceea ce priveşte clădirile instituţiilor statului, se datorează modificărilor din 2013. Au schimbat ce am făcut noi, la ordinul baronilor USL. Ponta a acţionat ca un executant al baronilor USL şi din acest motiv cred că este un demn urmaş al lui Adrian Năstase, chiar dacă l-a trădat”, a declarat Predoiu.

Cǎtǎlin Predoiu a mai adǎugat că „cei care sunt astăzi la Palatul Victoria sunt nişte netoţi şi ar trebui cât mai repede aruncaţi de acolo”. „De ce credeţi că USL a insistat atât de mult să plece PDL-ul de la guvernare înainte de alegeri? Uitaţi-vă ce a fost în vara lui 2012 şi acum constatăm ce este în vara lui 2013. Nu strigau că ei vara nu dorm, că n-au somn? Asta fac ei vara. Un atac la justiţie făcut de infractori care comandă aceste lovituri prin intermediul unor marionete politice, maimuţoi de tipul Victor Ponta şi Crin Antonescu„, a spus Predoiu la Braşov, unde a avut loc şedinţa Colegiului Director lărgit al PDL, potrivit mediafax.

11 comentarii

urbos 02-02-2014 - 11:00

Ce mai zice si stalcitu asta? Caricatura asta?
Nu se mai termina cu javrele Kiorului.
La Targovisteee!

UnUL 02-02-2014 - 11:27

Bine că ești tu genial și doctor (sau „dottore”) în drept, Cur bubos !

gazuldebasist 02-02-2014 - 12:58

Toata panarama asta cu Codurile este proaganda tipic basista. La cacialma. Base a vrut codurile, iar acum tot el zice ca nu-s bune. Ti se face scirba , dar nu mai e mult si omul va dispare de la Cotroceni. A fost interesant cine a iesit dupa Base sa critice Codurile, pentr ca s-a vazut cu ochiul liber cine cu cine joaca. Fostul procuror general, conducerea CSM si ICCJ au participat la consultarile parlamentare ale fostului guvern Boc si au aplaudat promulgarea legii in 2009.

UnUL 02-02-2014 - 16:02

CODURILE SUNT ÎN MARE BUNE ȘI TREBUIAU DATE CA SĂ NE APROPIEM DE LEGISLAȚIA EUROPEANĂ. Dar mai vezi ce părerea au magistrații, CSM, DNA etc despre câteva articole din coduri în loc să te dat atotștiutor! Și aceste păreri sunt exprimate de ceva vreme, așa că nimic nu îl împiedica pe Ponta să facă câteva mici modificări printr-o ordonanță de urgență – ÎNAINTE ca ele să apuce să își facă efectele. (Căci noul cod penal – chiar dacă va fi modificat peste câteva zile – îi salvează pe marii borfași dragi lui Ponta, căruia i se (co)rupe în 14 de justiție și de România. În plus vom vedea liberi sute de hoți de buzunare, de violatori, etc.) Dar nu a făcut-o numai de sâc, ca să arate că el e jupânul. Cum bine scrie Angela Tocilă;
„Zeul Suprem Ponta, continuă să-și bage picioarele cu veselie în tot ce înseamnă progres și normalitate în țara asta. N-a adus modificările cerute în Codul Penal dintr-un motiv simplu: n-a vrut el.
Pentru că Ponta, dincolo de voința păpușarilor care-l țin în brațe tocmai pentru că au garanția lipsei sale de scrupule și caracter, e omul care face ce vrea pentru că poate. Dorința de răzbunare, ranchiuna sunt mai puternice decât el și nu rezistă, iar puterea i s-a urcat atât de tare la cap încât nici nu-i pasă de consecințe.
Victor Ponta este un piroman tentat să dea foc la tot ce mai stă în picioare, el este exemplul tipic al celui care pârjolește totul în calea lui și revine mereu la locul faptei să-și admire opera.”

Europeanuul 02-02-2014 - 17:15

Vezi, in lumea civilizata, hotii de buzunare si gainarii nu sint condamnati la ani grei de temnita, asa cum se intimpa in Romania (si in Rusia). Este trist sa vedem ca lideri politici si inalti functionari din cadrul justittiei cultiva in continuare mentalitatea si cultura stalinista.

Romania este singura tara din UE in care un fost prim-ministru a fost intemnitat pentru finantare ilegala a campaniilor electorale. Condamnari si cuvintul „puscarie” circula zilnic pe buzele voastre si acum tot voi sinteti cei care arata cu degetul la ceilalti, acuzindu-i de lipsa de scrupule si a dorintei de razbunare.

UnUL 02-02-2014 - 18:04

De acord, Europene, nimeni nu a spus că unul care a furat o găină trebuie condamnat la 10 ani de închisoare (asta în vreme ce unul care a delapidat un milion de euro ia un an cu suspendare!)
În ceea ce privește faptul că doar în România un prim ministru a fost condamnat pentru finanțare ilegală a campaniei (nu a fost vorbă doar de atât, dar …), aș spune că probabil în nicio țară europeană corupția nu a atins forme endemice, așa cum se întâmplă la noi.

Europeanuul 02-02-2014 - 20:31

Nimeni nu neaga ca in Romania coruptia a atins cote ametitoare, dar linsajele si condamnarile reprezentative lansate de Basescu (la adresa opzantilor sai poilitci) ne aminteste de politia politica practicata de fosta nomenclatura comunista.

http://www.hotnews.ro/stiri-opinii-12602001-adrian-nastase-helmut-kohl-doi-fosti-prim-ministri-doua-tari-doua-verdicte-diferite.htm

ttp://www.youtube.com/watch?v=R59Fd6W8w84

milosu' 02-02-2014 - 23:11

Pe cine reprezinta DNA, ICCJ, CSM…? Pe UnUL…….pe basescu…si nu, asa cum ar trebui, statul de drept. Este UnUL…. pe acest forum ….care-i da limbi in cur lui basescu…….Cred ca are rani adanci……….!!!???

UnUL 02-02-2014 - 23:19

@Europenul
Condamnările nu ne „AMINTEȘTE” nimic decât că avem prea mulți hoți în funcții înalte 9și nu numai!) și că justiție a început – timid, șovăielnic, dar a început – să-și facă treaba. Și ele acoperă întreg spectrul politic, nu numai „opozanții ” președintelui.
@Milogul
Nu, individ spălat pe creier cu P’Antene, ele reprezintă justiția de care vorbeam mai sus. Justiția care trebuia să fie a treia putere în stat și să taie în carne vie într-o țară cangrenată de hoție, escrocherie și corupție.

milosu' 03-02-2014 - 02:49

si…. cine este cel mai corupt….in tara asta ?

UnUL 03-02-2014 - 09:13

Milogule, răspunsul la această întrebare sare în ochii oricui nu e orbit de prejudecăți sau spălat pe creier cu P’Antene : USL-ul, în frunte cu „baronii roșii” sau galbeni.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult