Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Atac la Regele Mihai. Scrisoarea Prinţului Paul (DOCUMENT)

Atac la Regele Mihai. Scrisoarea Prinţului Paul (DOCUMENT)

scris de D.S.S.
11 afisari

Prinţul Paul i-a trimis Regelui Mihai o scrisoare cu ocazia împlinirii vârstei de 90 de ani. Nepotul Regelui îi reproşează fostului suveran că nu a făcut nimic pentru români în cei 50 de ani de comunism, în afară de a le transmite un “Crăciun Fericit” sau un “Paște fericit!”.

Printul Paul il ataca pe Rege

Prinţul Paul susține că Regele Mihai are un trecut ”nu foarte onorabil” și că este înconjurat de ”șacali politici  ”care vor să îl folosească doar în interes de partid. Prințul Paul susține că este adevăratul succesor la tronul României, calitate care nu i-a fost recunoscută însă niciodată de Casa Regală. Pe de altă parte, Paul este un apropiat al președintelui Traian Băsescu, care a lansat mai multe atacuri la adresa Regelui Mihai.  Șeful statului și soția sa sunt nașii copilului lui Paul, Ferdinand.

Dragă unchiule,

Scrisoarea printului Paul

Asemeni multor români, doresc să vă transmit și eu, cu ocazia împlinirii vârstei de 90 de ani, “La mulți ani!”, multă sănătate și puterea de a accepta și respecta o realitate exprimată astăzi chiar de către dumneavoastră.

Ați folosit cuvinte mari și frumoase, unele așezate interesant, chiar poetic, altele cu tâlc, în niște fraze care ar trebui să rămână în memoria acestui popor.

Însă, înainte de orice, din sumele anilor pe care v-ați grăbit să-i socotiți și în care spuneți că ați servit națiunea română, trebuie să scădem cei 50 de ani de comunism în care nu ați făcut nimic pentru acest popor, în afară de a le transmite un “Crăciun Fericit” sau un “Paște fericit!”.

Datorită rădăcinilor germane de Hohenzollerni, familia noastră este cunoscută și respectată peste tot în lume pentru sinceritatea, corectitudinea, dedicarea, loialitatea, demnitatea și generozitatea membrilor săi.

Am curajul să declar, cu tristețe și regret, că realitatea pe care o trăim noi astăzi nu se datorează eforturilor și implicării familiei regale! Se datorează acelor copii despre care spuneți că le-am împrumutat țara și cărora trebuie să le-o înapoiem mai bună și mai frumoasă, mai corectă, mai demnă și mai respectată.

O familie regală apăsată de un trecut nu foarte onorabil și încercuită de șacali politici, care nu vor decât să vă foloseasca în interes de partid, nu are cum să convingă un popor, care și așa o duce greu, că ea este un ”simbol al trecutului, o reprezentare unică a independenței, suveranității și unității noastre”.

Așa cum a fost și momentul abdicării, încercarea de a mistifica istoria României prin schimbarea într-un mod total ilegal, a Constituției Regale într-o Republică, în ceea ce privește legea salică, probabil datorită lăcomiei unor membrii ai familiei, care nu au sânge regal, dar au interese proprii, nu are cum să aducă simpatia și respectul unei națiuni.

În numele tatălui meu, fratele dumneavoastră mai mare, pe care l-ați recunoscut în toate țările din lume unde ați avut de recuperat averea pe care v-a lăsat-o bunicul meu, MS Regele Carol al II-lea, mai puțin în România, pentru că așa v-au dictat cei pe care i-ați servit timp de 84 de ani, și în numele fiului meu, Prințul Carol Ferdinand, vă cer ca acum, în al 90-lea ceas, să ne arătați ce înseamnă demnitatea, curajul, loialitatea și modestia recunoscând și respectând ADEVĂRUL istoric din care și dumneavoastră faceți parte, însă nu așa cum acest popor minunat ar fi meritat.

Dumnezeu să binecuvânteze România!

29 comentarii

salut 26-10-2011 - 15:47

Ete fleoshk….e si asta un maruntel suparat ca unchiu’ nu-i da.

Sa vezi ca dupa ce se duce ala, asta ramane portstindardul monarhistilor…doar nu credeti ca Duda….

sigur 26-10-2011 - 22:22

Nici vorba. Orice venit are casa regala, aceasta trebuie sa-i dea jumatate printului Lambrino. Asa a decis judecatoria din Paris. Cit despre Duda, sarmanul nu este decit un oarecare, impreuna cu nevastasa si ceilalti de pe-acolo. Nimeni, dar absolut nimeni din familia lui Mihai nu are dreptul la tron din doua motive: legea salica si actul de abdicare. Numai nepotul lui de singe prin tatal lor, Carolica al 2-lea, Paul de Romania este urmasul de drept la tronul romaniei. Ca-i place sau nu, asta este.

Paul din Ohio 27-10-2011 - 02:29

Mai Ratacitule (salut)
Din partea mea poti sa te cracanezi pana crapi de tot, dar NU POTI sa schimbi nimic: „abdicarea” Regelui Mihai este NULA SI NEAVENITA.

salut 27-10-2011 - 03:40

Cui ii pasa ce spui tu, mai Cracanel? Tu nu vezi ca esti la fel de ridicol ca avocatul ala englez care a declarat nula si neavenita Declaratia de independenta a SUA?

andrei 28-10-2011 - 13:42

„prens pol”….un discurs care denota nivelul si caracterul sau……ti l-a disctat basescu, sau ti l-a dat deja redactat? rusine, nu esti decat un mare papagal

un roman verde 26-10-2011 - 16:04

Pare dictata din Cabinetul 1 de la Cotroceni fituica asta…

Ciu Huhu 27-10-2011 - 01:44

Nu pare doar, este de la Cotroceni :))

Europeanuul 26-10-2011 - 16:17

Atita timp cit clasa politica si functiile statului sint ocupate de reprezentanti ai fostei dictaturi comuniste nu ne putem ridica la inaltimea ideilor noastre, nu putem fi autentici. Din acest punct de vedere (si nu numai) traim intr-o societate corupta, lipsita de moral!

salut 26-10-2011 - 17:35

„…nu ne putem ridica la inaltimea ideilor noastre…”
===========================
Adica:

Am si eu ideea mea, da’ nu-s de acord cu ea !

„…traim intr-o societate corupta, lipsita de moral…”

============================

Si de printzipii, nene Trahanache, si de printzipii !

Europeanuul 26-10-2011 - 17:54

Care-i baiul salut, te simti cu musca pe caciula?

Ciu Huhu 26-10-2011 - 17:44

Corectare: lipsita de morala, nu de moral!

Marius Bâtcă 26-10-2011 - 16:30

javra ordinara isi asmute bastarzii.

Ciu Huhu 26-10-2011 - 17:42

Foarte corect!

un cetatean roman 26-10-2011 - 16:44

Avand in vedere ca este neam cu „domnul” presedinte Traian Basescu (cel din urma fiind nasul copilului „printului de Romania”), aceasta scrisoare plina de frustrari are o culoare portocalie.Nu cred ca acest print va putea aduce in Romania atatea capete incoronate, stil si clasa,
Si am putea sa intrabam internetul (saiturile din America despre „printesa Lia” ), daca tot vorbim despre moralitate, demnitate, curaj, sinceritate si nu in ultimul rand despre modestie.

Maria 26-10-2011 - 17:06

Nu merita bagat in seama specimenul Lambrino

David 26-10-2011 - 17:50

Typical vicious nonsense from the Lambrino fraud

sigur 26-10-2011 - 22:24

Pune mina si citeste inainte sa-ti formezi o opinie. Regele Mihai, si Paul de Ro., viitorul rege al Ro., nu sint echipe de fotbal la care sa tii or sa le urasti.

Paul din Ohio 27-10-2011 - 00:19

Mai „sigur” Nu ai ce sa citesti. Acest „print” al securitatii este fiul unui BASTARD. Tatal sau s-a nascut la un an dupa divortul lui Carol de mama sa, Zizi. Faptul ca acel bastard a obtinut un „act” de la un tribunal obscur si INCOMPETENT in materie din Portugalia nu il legitimeaza decat in ochii securitatii KGBiste si deci, in ochii SERVITORULUI acestei institutii de ocupatie, Ba’secu.

Ciu Huhu 27-10-2011 - 01:46

Corect!

sigur 27-10-2011 - 02:48

Mihai a fost mai apropiat de comunisti decit Paul. Nu uita ca pina in 1987 Mihai a primit 5000 de dolari pe luna. Pai de ce crezi ca nu a facut nimic 50 de ani pt. Romania decit sa transmita mesaje de craciun si Pasti prin intermediul Europei Libere?

BULA 27-10-2011 - 07:50

ADN-ul ce zice ?

nimeni 26-10-2011 - 19:39

un manelist monarhic , acest lambrino. ce sa-i spui unuia care doar din expresia faciala emite prostie cu kilogramul?

sigur 26-10-2011 - 22:26

O fi manelist monarhic, dar are acelasi singe cu al lui Mihai, si pentru ca este singurul descendent de parte barbateasca din Carol, fratele lui Mihai, are dreptul la tron pt. ca Mihai nu are baieti.

Ciu Huhu 27-10-2011 - 01:47

Aiurezi!

Pribeagul 26-10-2011 - 20:43

„Pe pamânt avem de toate
Si mai bune si mai rele,
bune – rele
Si închisori si libertate
Si am putea, si nu se poate
Si noroi si stele…”

„De la sublim la ridicol nu e decat un pas”

Chiar este o problema de nerezolvat? Inteleg ca ar putea fi intre Ion si Gheorghe, cu privire la o mejda, dar…

Arhimede 26-10-2011 - 23:21

Dar tu grecoteiule, prinţ de lamrino, ce ai făcut pentru ţara asta?

Când vorbeşti româneşte, parcă scârţîie uşa de la bordelul unde ai fost zămislit.

legitim 27-10-2011 - 00:03

Stimate dl.Paul Lambrino,
Sunt convins ca nu prea sti deloc istoria Romaniei(despre limba romana ce sa mai vorbim).Familia regala a Romaniei avea un statut care interzicea cosatoriile membrilor sai cu romance/romani;orice casatorie trebuia facuta cu avizul suveranului.Casatoria din 1918 a printului Carol cu Zizi Lambrino a fost facut in afara tarii si nu a fost recunoscuta de statul roman si de familia regala,ca atare a fost anulata.
Cu ce drept,stimate domn,iti permiti sa emiti „judecati” de valoare la adresa Regelui Mihai I ?Cu „dreptul”conferit de cumatrul Traian?

ParpanghElE : Lassa'h y gios, sa mai macane! 27-10-2011 - 02:09

Care de mai care se preocupa de soarta ,,bietei tarisoare”care cei drept este biata deabinelea. Oameni din elita Romaniei au pus botul iarasi la o manevra a ocultei mondiale in incercarea disperata de a reinstaura o monarhie tradatoare de neam si de tara. Daca si CRUCISATORUL presei din Ro. sifistul CTP a ajuns baiat de mingiute,explicand despre demnitatea majestati anterior hulite ,,Fire-ai al dracu,Majestate in defunctul ADEVAR de prin 91, atunci ce reper moral mai exista in presa scrisa pe malurile dambovitzene.Dar,parca nimic nu a avut efectul scontat ca si palma aplicata pe frontispiciul batranei carpe kaghebiste, care a ramas cu membrul in vidul regal impus de seful de protocol a moliei scoasa la inaintare de felix si alde othrepe care nu au produs nimic sa-l confrunte pe chiombaliu aflat in declin total. Intr-o tara, unde sufleurile de ciocolata si somonul sant consumate cu delicatete la mesele princiare si unde batrani mor de frig si foame ! Copii stau in clase neincalzite, spitalele au ajuns de un grotesc nemaivazut in R O M A N I A !

huhuhu 27-10-2011 - 21:39

Vai de capul tau de neincoronat ! Nu ai fost recunoscut de Casa Regala din pricina lui Zizi Lambrino, care nu era „os domnesc”. Casatoria lui Carol al II-lea cu Zizi nu a fost recunoscuta, deci tu nu esti NIMIC.Du-te la Cotroceni si vei fi la fel de vesnic precum chiriasul de acum. Sal’tare.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult