Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Atănăsoaei: Prefectul Bucureştilor şi-a dat demisia

Atănăsoaei: Prefectul Bucureştilor şi-a dat demisia

scris de A.B.
4 afisari

Mihai Atănăsoaei şi-a depus, miercuri, la Ministerul Administraţiei şi Internelor, demisia din funcţia de prefect al Capitalei.

atanasoaei mihai

rfi.ro

Prefectul Bucureştilor a renunţat la funcţia sa pentru a putea candida la alegerile locale. Se pare că Atănăsoaei intră în lupta pentru fotoliul de primar al Sectorului 5 alături de Marian Vanghelie.

Guvernul urmează să ia act de încetarea raporturilor de serviciu ale lui Mihai Cristian Atănăsoaei în şedinţă de Guvern, prin hotărâre.

Biroul de Presă al Instituţiei Prefectului Municipiului Bucureşti mai anunţă că Mihai Cristian Atănăsoaei se va afla în concediu de odihnă în perioada 12-17 aprilie 2012, iar conducerea Prefecturii va fi asigurată de un subprefect.

Pe 26 martie, prefectul Capitalei, Mihai Atănăsoaei, a declarat pentru AGERPRES că nu intenţionează să candideze pentru nicio funcţie la alegerile locale din acest an.

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Gabriel Berca, le-a transmis în acea zi un mesaj prefecţilor în cadrul unei videoconferinţe că trebuie să precizeze până pe 29 martie dacă doresc sau nu să candideze la alegerile locale din acest an.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult