Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Attila Korodi: Nu am hotărât cine va prelua Ministerul Mediului

Attila Korodi: Nu am hotărât cine va prelua Ministerul Mediului

scris de A.B.
7 afisari

Deputatul UDMR Attila Korodi a refuzat să dezvăluie dacă i s-a propus sau nu postul de ministru al Mediului, precizând că se vor face comentarii despre acest subiect în cursul zilei de marţi, deoarece, până atunci, credincioşii catolici intră în perioada sărbătorilor pascale.

attila korodi

antena3.ro

Până săptămâna viitoare nu luăm nicio hotărâre, intrăm în sărbătoare şi nu discutăm despre asta, a anunţat Korodi. El a declarat, pentru Agerpres, că o decizie în acest sens va fi luata marţea viitoare.

În altă ordine de idei, deputatul UDMR a precizat că ceea ce i s-a întâmplat ministrului Laszlo Borbely ar trebui să dea de gândit.

“Chiar îmi pare rău de ce s-a întâmplat pentru că sunt prea multe coincidenţe în ultima perioadă şi cu ce va fi în următorele două săptămâni pe agenda politică a Parlamentului. (…) Oricum, ceea ce s-a întâmplat acum ar trebui să ne pună pe gânduri”, a spus Korodi.

Acesta a subliniat că atunci când vorbeşte de coincidenţe se gândeşte la unele decizii pe care UDMR le-a luat în ultima perioadă şi care au deranjat anumite partide dar şi la faptul că urmează moţiunea de cenzură.

De asemenea, parlamentarul Uniunii a apreciat ca fiind un gest de onoare decizia ministrului Borbely de a-şi da demisia.

„Eu, cum îl ştiu pe domnul ministrul Borbely, a făcut un gest de onoare şi foarte corect. Eu ştiu că pentru el contează foare mult ce va fi în perioada următoare din punctul de vedere al UDMR, al Guvernului. A fost un gest de onoare pe care-l apreciez”, a spus Korodi.

Despre speculaţiile legate de faptul că premierul ar urma să semneze, pe perioada interimatului, acorduri de mediu pentru investiţii controversate, deputatul UDMR, fost ministru al Mediului, a spus că nu crede că procedurile se pot schimba de o zi la alta, iar premierul a precizat clar că vrea să scurteze acest interimat.

Attila Korodi a deţinut funcţia de ministru al Mediului în perioada 2007 – 2008.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult