Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Au început schimbările prin ministere

Au început schimbările prin ministere

scris de A.H.
2 afisari

Premierul Victor Ponta l-a numit, miercuri, pe Sebastian Huluban în funcţia de secretar de stat şef al Departamentului pentru politica de apărare şi planificare a Ministerului Apărării Naţionale, în locul lui Viorel Oancea, eliberat din funcţie printr-o altă decizie a prim-ministrului.

Ponta a inceput sa faca schimbari prin ministere

La Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului, democrat-liberalul Răzvan Murgeanu a fost eliberat din funcţia de secretar de stat. În schimb, premierul Ponta l-a numit în funcţia de secretar de stat în MDRT pe Marcel Ioan Boloş, fost al Direcţiei de management al proiectelor cu finanţare internaţională din Primăria municipiului Oradea, unde primar este liberalul Ilie Bolojan.

De asemenea, premierul l-a numit miercuri în funcţia de secretar de stat la Ministerul Agriculturii pe Achim Irimescu, reprezentant al Delegaţiei României pe lângă Comisia Europeană. Totodată, au mai fost eliberaţi din funcţii secretarul de stat din Ministerul Muncii, democrat-liberalul Nicolae Ivăşchescu, precum şi vicepreşedintele Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF), Dragoş-George Bogdan.

2 comentarii

vasile 10-05-2012 - 11:05

Este timpul pentru inlocuirea Generalesei-papagal Lupu de la D.F.C. a M.Ap.N.Are o tona de grade aiurea in tramvai pentru efortul de a prosti pensionarii militari iar cei care si-au facut datoria fata de tara sau cei care mor in teatrele de operatii sunt UMILITI,OFENSATI si UITATI.

digital 10-05-2012 - 12:56

aia,generăleasă?!
hahaha!
poate khuur-de-fier,ai vrut a zice!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult