Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Au innebunit pedelistii. Basescu e in Lituania. Boc, la mijloc

Au innebunit pedelistii. Basescu e in Lituania. Boc, la mijloc

scris de Ziua Veche
3 afisari

Singura solutie viabila pentru Romania, in acest moment, o reprezinta un Guvern de uniune nationala, a declarat, pentru Agerpres, vicepresedintele PDL Sorin Frunzaverde.


 

El sustine ca Romania traverseaza o criza politica, ”indiferent cat incearca unii sa o cosmetizeze intr-o forma sau alta”, si, de multe ori, justifica faptul ca aceasta criza nu ar exista, prin obtinerea unui ”vot chinuit” in Parlament.

 ”Prin alegeri anticipate, ori acest lucru nu este posibil acum. Suntem in criza, avem aceasta relatie cu Fondul Monetar International, care presupune rigorile pe care toata lumea le cunoaste. In plus, nici nu e cazul, pentru ca prea am traversat un interminabil sir de scrutine. A doua varianta, insa, eu cred ca, daca ne gandim la responsabilitatea clasei politice, ar putea sa fie fezabila. Este vorba de un Guvern de larga reprezentare nationala sau un Guvern de uniune nationala, care, evident se bazeaza pe o majoritate parlamentara foarte solida si care ar trebui sa scoata Romania din criza”, a declarat Sorin Frunzaverde.

0 comentariu

george nemteanu 10-03-2010 - 21:30

Unul dintre scopurile acestei noi actiuni o constituie si preocuparea guvernantilor de a abate atentia publica de la catastrofa economica produsa de catre guvernul Basescu-Boc.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS