Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Au primit ce au vrut: UDMR se întoarce în Parlament

Au primit ce au vrut: UDMR se întoarce în Parlament

scris de Marius Bâtcă
5 afisari

Deputaţii şi senatorii UDMR s-au reunit, marţi, la Palatul Parlamentului, pentru a stabili în ce direcţie va merge Uniunea. La întâlnire au participat şi preşedintele UDMR Kelemen Hunor şi vicepremierul Marko Bela.

UDMR

UDMR

Vicepremierul Marko Bela a declarat, pentru Mediafax, înaintea şedinţei grupurilor parlamentare ale Uniunii, că parlamentarii UDMR vor participa la lucrările Parlamentului în cele zece zile în care proiectul de hotărâre privind UMF Târgu Mureş se va afla în dezbatere publică.

La finalul lucrărilor, cel care a făcut completările a fost Kelemen Hunor, preşedintele Uniunii. El a declarat că trebuie să funcţioneze în continuare coaliţia, drept urmare parlamentarii UDMR vor participa de marţi la lucrările Legislativului. “Coaliţia funcţionează, trebuie să funcţioneze în continuare”, a spus preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, după şedinţa deputaţilor şi senatorilor Uniunii.

El a anunţat că deşi studenţii maghiari au vrut să iasă în stradă, formaţiunea le-a cerut însă să nu facă acest lucru şi să lase Uniunea să rezolve această problemă. Kelemen a ţinut să precizeze că politica nu se face în stradă.

Premierul Ungureanu şi liderii UDMR au convenit, luni seară, ca proiectul hotărârii de guvern privind înfiinţarea unei linii maghiare de învăţământ la Universitatea de Medicină şi Farmacie din Târgu Mureş să fie aprobat marţi de Guvern în primă lectură şi lansat în dezbatere timp de zece zile.

3 comentarii

neacsum 13-03-2012 - 18:00

Santajul a functionat. Santajat si santajist pot merge mai departe luati de mana . Propun sa declaram ziua de 13 martie , ziua santajului si a tradarii nationale .

urbos 13-03-2012 - 18:04

Tradare e, santaj nu. Se numeste targ, accepti sau nu accepti.

neacsum 13-03-2012 - 18:03

In curand ziua de 15 martie va fi declarata zi nationala in Romania si romanii nu vor reactiona. Suntem singura tara din lume in care majoritatea este condusa de minoritate. Asta da democratie.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult