Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Aura Vasile s-a dus totuşi la UNPR. Vezi povestea

Aura Vasile s-a dus totuşi la UNPR. Vezi povestea

scris de P.C.R.
2 afisari

Aura Vasile, aleasă deputat pe listele PSD şi o apropiată a lui Marian Vanghelie, a fost desemnată vicepreşedinte al filialei Bucureşti a Uniunii Naţionale pentru Progresul României.

Aura Vasile s-a dus totuşi la UNPR. Vezi povestea

Biroul Politic Permanent al Organizaţiei UNPR Bucureşti a desemnat-o, în cadrul unei şedinţe care a avut loc miercuri, 29 februarie, pe Aura Vasile în funcţia de vicepreşedinte al filialei municipale a Uniunii Naţionale pentru Progresul României, se arată într-un comunicat. Aura Vasile s-a înscris în UNPR în decembrie 2011. Ea a revenit asupra deciziei sale de a se declara membru al grupului progresist din Parlament şi a spus că va rămâne în PSD.

Ea a declarat că a depus la grupul parlamentar al PSD din Camera Deputaţilor o adresă prin care anunţă că renunţă la decizia de a pleca la UNPR. ‘Dacă eram în deplinătatea forţelor şi nu eram cu perfuzia la mână probabil veneam eu în Cameră şi spuneam ce aveam de spus. Motiv pentru care am transmis o altă hârtie la grup, la Duşa (n.r. liderul deputaţilor PSD), prin care spun că revin asupra primei decizii şi rămân în grupul PSD. (…)

Am rugat conducerea Camerei să nu fie citită hârtia. Regulamentul spune că eu trebuie să spun de la microfon acest lucru, m-am supărat şi am trimis o altă hârtie la grup prin care anunţ că rămân în PSD‘, a declarat în decembrie, pentru Agerpres, Aura Vasile.  Ea preciza că se simte mai bine, după cecu o zi înainte a suferise un puseu de tensiune.

Aura Vasile este deputat de Bucureşti şi se află la al treilea mandat. Este vicepreşedinte al Comisiei pentru tehnologia informaţiilor şi comunicaţiilor şi membru al Comisiei pentru muncă şi protecţie socială.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult