Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Aura Vasile s-a facut frumoasa. Si-a prins panglici „ticalosite” in plete

Aura Vasile s-a facut frumoasa. Si-a prins panglici „ticalosite” in plete

scris de Ziua Veche
3 afisari

Deputatul PSD Aura Vasile a venit, miercuri, la sedinta de plen a Camerei, cu doua panglici albe prinse in par pe care era inscriptionat cuvantul „ticalosi”, pentru a protesta fata de afirmatia presedintele Traian Basescu referitoare la „ticalosii care au cumparat voturi”.


„Da, sunt o ticaloasa. Am votat pentru ca punctul de pensie sa fie de 45% din salariul mediu pe economie. Este o replica pe care o dau unei declaratii care m-a jignit”, a afirmat Aura Vasile, citata de Mediafax.

Ea a aratat ca doreste ca „aceia care au muncit o viata intreaga sa aiba o viata decenta, sa se bucure dupa 35 de ani de munca”.

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, la Dornesti, ca nu situatia tarii este dramatica, si cea a fondului de pensii, pentru ca „un deficit de 3,6 miliarde de euro nu este joaca”, spunand ca „ticalosii care au cumparat voturi pacalindu-i pe pensionari ca le pot dubla pensiile tipa acum”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult