Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Aurelian Pavelescu (PNŢCD) dă vina pe Băsescu pentru scorul ARD

Aurelian Pavelescu (PNŢCD) dă vina pe Băsescu pentru scorul ARD

scris de M.A.
15 afisari

Declaraţiile lui Traian Băsescu din ultimele zile de campanie au dezavantajat ARD, a declarat liderul PNŢCD Aurelian Pavelescu.

Aurelian Pavelescu – PNTCD da vina pe Basescu pentru scorul ARD

Aurelian Pavelescu – PNTCD da vina pe Basescu pentru scorul ARD

„Cred că ne-a dezavantajat, pentru că mesajul principal al USL a fost «Jos Băsescu», iar apariţiile preşedintelui au făcut sens acestui mesaj. În primele două săptămâni, inexistenţa acestui mesaj a creat mari probleme USL, pentru că era un mesaj care funcţiona în gol, apariţiile preşedintelui, care aveau rolul de a mobiliza electoratul de dreapta, nu şi-au îndeplinit scopul”, a motivat Aurelian Pavelescu.

Pavelescu a mai spus că, în opinia sa, rezultatele ARD sunt bune, pentru că alianţa s-a confruntat cu patru partide parlamentare cu structuri puternice, cu susţinere mediatică mult mai puternică. „Acest rezultat este unul onorabil”, a arătat liderul PNŢCD.

El a mai declarat că protocolul politic între partidele care compun ARD nu a fost rupt, este necesară continuarea acestui parteneriat pentru coagularea dreptei, iar rezultatele ARD sunt bune, transmite Mediafax. „ARD rămâne ca înţelegere politică, sigur că, din punct de vedere juridic, legea electorală spune că alianţă electorală se face numai pentru alegeri, dar înţelegerea dintre cele trei partide rămâne şi vom discuta mai departe. Cu siguranţă va continua acest protocol, protocolul politic există deja şi nu a fost rupt între cele trei partide”, a menţionat Pavelescu.

El a adăugat că se vor analiza condiţiile în care va continua acest parteneriat, dar că este absolut necesar ca forţele de dreapta să nu fie dispersate.

1 comentariu

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 11-12-2012 - 17:48

haha ,avokakatul cel mic cu capul mare a enuntzat primul adevar din cariera lui de jurist !

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult