Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Austeritate la Camera: s-a redus cota de benzina si minutele pe mobil

Austeritate la Camera: s-a redus cota de benzina si minutele pe mobil

scris de Ziua Veche
1 afisari

 

Conducerea Camerei Deputatilor a decis sa faca primele reduceri de cheltuieli, masinile parlamentarilor urmand sa aiba o cota de benzina redusa cu 20% lunar, iar costurile cu telefonia mobila ale personalului acestei Camere a Legislativului au fost injumatatite.
Astfel, in afara diminuarii cotei de benzina pentru intregul parc auto, Biroul Permanent al Camerei a mai decis scoaterea din uz a 17 autoturisme si retragerea – pe parcursul vacantei parlamentare – a masinilor aflate in uzul comisiilor parlamentare. In privinta cheltuielilor cu telefonia mobila ale personalului Camerei Deputatilor, reducerile sunt de 45,5% dupa cum urmeaza: pentru sefii de departamente, directori generali, directori, directori adjuncti abonamentele sunt reduse de la 400 de minute la 300 de minute; pentru pentru sefi serviciu, sefi sectie, sefi birou de la 400 la 200 si pentru alte categorii de personal de la 200 la 100 de minute, urmand ca depasirea acestora sa fie platita din buzunarul fiecaruia. Urmeaza ca membrii Biroului Permanent sa ia in discutie modalitatea in care vor putea scadea cheltuielile privind cazarea deputatilor.

0 comentariu

1melc codobelc 17-07-2010 - 14:59

frumos articolul,e bine ca s-a abordat si subiectul asta,iar intrebarile sunt destul de pertinente,de obicei este urmarita doar partea cool a street-art-ului.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS