Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Autodevorarea PNL. Astazi, cazul PNL Vrancea

Autodevorarea PNL. Astazi, cazul PNL Vrancea

scris de G. D.
20 afisari

Autodevorarea PNL. Cazul PNL Vrancea. O analiza rapida asupra organizatiilor judetene PNL, care nu au reusit sa castige alegerile locale in orasele importante, arata o proliferare a politicienilor liberali doar „ buni de gura” in detrimentul celor care au dus greul campaniei in alegerile locale.

Catalin Toma - seful PNL Vrancea

Catalin Toma – seful PNL Vrancea

Autodevorarea PNL. Cazul PNL Vrancea. Miza este lista scurta a potentialilor parlamentari PNL, care este la mana liderilor judeteni. Lupta pentru scaune parlamentare in PNL explica astfel si succesul USB la alegerile locale. In numeroase judete este la moda sa se elimine liderii organizatiile PNL care au pierdut alegerile, in favoarea politrucilor, indiferent de scor sau de conditii.

Autodevorarea PNL. Cazul PNL Vrancea este tipic: un sef pus ad-hoc, pentru a „ linisti situatia , primar de comuna ( pe numele lui Catalin Toma), este numit interimar sef PNL Vrancea. Vin alegerile locale, resurse importante ale PNL Vrancea sunt catalizate pentru a opri valul PSD coordonat de Marian Oprisan, baronul local care conduce Vrancea de 16 ani.
„Sucesul” PNL in Vrancea este asumat de primarul de comuna, ca de, ele e seful, iar faptul ca Primaria Focsani a fost ratata de PNL la doar 5 % este imputata de primarul de comuna, ajuns sef al PNL Vrancea, tocmai organizatiei municipale Focsani, care a ridicat scorul general al PNL pe judet!
Autodevorarea PNL. Cazul PNL Vrancea. Urmarea: ca in multe cazuri, PNL elimina fix pe cei care pot si au obtinut voturi peste asteptari, iar mici primari de comune, ajunsi sefi PNL, fac jocurile in judete cu PSD puternic tocmai in favoarea PSD!
Autodevorarea PNL. Cazul PNL Vrancea. In Vrancea este simplu: deciziile in PNL sunt luate de Catalin Toma – seful PNL Vrancea, primar de comuna Jaristea, care este un fost lider al PSD ( vicepresedinte TSD) si de o vajnica actuala liberala, Fevronia Stoica, fosta senatoare PSD! Rezultatul? Razboi intern, votantii PNL sunt bulversati complet, Marian Oprisan mai desface o sampanie.

Dar cine din strategii PNL are timp sa analizeze concret situatia reala a PNL in judetele ”rosii”? Macar de ar citi presa  locala

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult