Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Autodevorarea PNL. Cazul Vrancea

Autodevorarea PNL. Cazul Vrancea

scris de B.C.R
17 afisari

Pus la ”masa verde” presedinte interimar la PNL Vrancea, Catalin Toma ( provenind din vechiul PNL si fost sef al organizatiei de tineret PSD Vrancea !!), primar de comuna, a reusit sa risipeasca complet speranta vrancenilor de a scapa, dupa 20 de ani, de hegemonia Oprisan – PSD. Reteta a fost simpla: elimini toti liberalii si pdl –istii autentici din structurile de conducere PNL si Oprisan te lasa in pace, chiar te si ajuta.

Catalin Toma - seful PNL Vrancea

Catalin Toma – seful PNL Vrancea

Sefii de OSV-uri din Focsani, oras unde la locale s-au obtinut 11.000 voturi pentru candidatul PNL Ion Stefan, scor istoric, au inaintat ieri o motiune impotriva presedintelui interimar Toma, acuzandu-l ca urmareste doar sa treaca de la statusul de mic primar de comuna la demnitatea de deputat si de non-combat cu PSD-Oprisan. Autorii motiuni, exact cei care au reusit rezultatul bun la Focsani, acuza ca ” Încă de la preluarea frâielor organizației municipale Focşani, dl. Cătălin Toma a dorit cu orice preț să o destructureze”.

Semnatarii documentului vorbesc și despre faptul că liderul Cătălin Toma a luat “măsuri discreționare, care au condus la o schismă în organizaţie”. Grupul celor 67 de liberali (majoritatea provenind din PDL) care au semnat moțiunea îi cer demisia lui Cătălin Toma din fruntea PNL, dar și demisia Biroului Politic Municipal Focșani, a cărui legitimitate nu este recunoscută.
Ca si o concluzie: organizatia PNL Focsani e la pamant, lehamitea in restul organizatiilor e la maxim, Oprisan bea deja sampanie, PSD nu trebuie sa faca nimic in campanie: PNL are resurse nebanuite sa se autodistruga.
Titlurile din presa locala vorbesc de la sine:

Sute de liberali îi cer demisia lui Toma din fruntea PNL Vrancea
Şeful „Păcălici” al PNL Vrancea
Lupta pentru putere în PNL: Cătălin Toma un executant care pozează în general
Război sangeros la şefia liberalilor vranceni:Ion Ştefan a fost schimbat de la conducerea PNL Focşani
Cătălin Toma, președintele interimar al PNL Vrancea, pierde sprijinul organizației municipale PNL Focșani?
Răsturnare de situaţie la PNL: Comisia de Arbitraj a anulat excluderea lui Ionuţ Filimon
STIMATE PREȘEDINTE AL ORGANIZAȚIEI PNL VRANCEA, DOMNULE TOMA, BĂI CĂTĂLINE

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS