Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Autostrada Comarnic-Brașov îi ațâță pe Ponta și Băsescu

Autostrada Comarnic-Brașov îi ațâță pe Ponta și Băsescu

scris de D.P.
1 afisari

Autostrada Comarnic-Brașov, nou motiv de gâlceavă între Ponta și Băsescu. Premierul susține că președintele ar fi sesizat DNA cu privire la contractul de atribuire a lucrărilor, în timp ce Cotroceniul dezminte informația.

Autostrada Comarnic-Brașov, motiv de ceartă.

Autostrada Comarnic-Brașov, motiv de ceartă.

”Şi mai e un caz care recunosc că-mi stă pe suflet şi de care nu mă las cât sunt prim-ministru şi dacă oi fi preşedinte: Comarnic-Braşov, parteneriat public-privat, să facem din banii altora. Un an şi două luni am negociat, am făcut toate procedurile, am trimis la EUROSTAT, am făcut absolut tot. Trebuia să semnăm contractul. A ieşit domnul Băsescu, ţineţi minte, la învestitura domnului Rus, şi a zis: «Vedeţi, corupţie!»”, a spus Ponta

”Şi a făcut sesizare la DNA. Atenţie, a făcut sesizare pentru un contract pe care noi nu l-am semnat. Deci el a zis: «Vă spun eu că ăştia-s nişte corupţi !?». DNA, dacă primeşte sesizare, sigur, s-a dus şi a întrebat: «Aţi semnat vreun contract?». «Nu, nu am semnat încă. O să-l semnăm!». «Aaa… că ne-a zis domnul Băsescu că atunci când o să-l semnaţi o să fie ceva…»”, a adăugat Ponta.

”Eu vreau să semnăm şi să facem Comarnic-Braşov, pentru că România nu se va dezvolta până când nu reuşim să trecem din Bucureşti în Transilvania pe autostradă”, a mai spus Ponta.

În replică, purtătorul de cuvânt al şefului statului, Bogdan Oprea, a precizat, marţi, că preşedintele Traian Băsescu nu a făcut nicio sesizare la DNA cu privire la atribuirea lucrării la Autostrada Comarnic -Braşov, aşa cum, “în mod mincinos”, a afirmat premierul Victor-Viorel Ponta.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult