Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Avion pentru Cioabă. Oprea îl face mincinos pe Ponta

Avion pentru Cioabă. Oprea îl face mincinos pe Ponta

scris de M.A.
6 afisari

Purtătorul de cuvânt al preşedintelui, Bogdan Oprea, susţine că este „o mare minciună” afirmaţia potrivit căreia şeful statului ar fi cerut Guvernului un avion gratis în cazul autointitulatului rege al romilor, Florin Cioabă.

Avion pentru Cioabă. Oprea îl face mincinos pe Ponta

Avion pentru Cioabă. Oprea îl face mincinos pe Ponta

„Este o mare minciuna afirmaţia potrivit căreia domnul preşedinte Traian Băsescu ar fi cerut Guvernului un avion gratis pentru aducerea în ţară a domnului Florin Cioabă„, a declarat, luni, pentru Agerpres, Bogdan Oprea.

Premierul Victor Ponta a declarat duminică seară, într-o emisiune televizată, că preşedintele Traian Băsescu l-a sunat pe ministrul de Interne în cazul Cioabă, şeful Executivului arătând că el nu a fost de acord să fie folosit avionul SMURD decât pentru cazuri speciale.

„Dacă vorbim de cazul acesta: domnul preşedinte l-a sunat pe ministrul de Interne, pe mine nu m-a sunat că nu mai vorbim şi a cerut să intre în acea procedură. Ştiţi, SMURD are un avion. Eu am spus domnule nu sunt de acord să folosim avionul SMURD decât pentru cazuri speciale. Dacă familia suportă costul evident că sunt de acord. Nu este vorba că a sunat preşedintele, ci pur şi simplu că noi avem un avion, din toamnă o să mai avem încă un avion medical în afară de elicopterele care funcţionează în ţară. Fiecare viaţă este importantă, dar când eşti în poziţia de a avea anumite resurse materiale încerci să le drămuieşti raţional şi cu bun simţ, nu că te sună preşedintele. Putea să sune şi puteau să sune şi alţi preşedinţi”, a spus Victor Ponta.

7 comentarii

justp 19-08-2013 - 16:31

….. asta minte din nou populatia ! sunt sigur ca nu Basescu a cerut avion moca pentru Cioaba,o s-a vedem …. cat de prosti ne crede Tonatalaul asta ?

urbos 19-08-2013 - 16:55

Pai nu gratis ma Izmana, pe bani publici.

UnUL 19-08-2013 - 18:36

Buboșel, tot p r o s t și tot veninos?

Antibasistul 19-08-2013 - 19:15

Tot ce spui de altii asa esti baasistule securist UnUL!

UnUL 19-08-2013 - 19:18

Aha, B ă ș i n e l, am ajuns la argumentul-măciucă „cine zice ăla e”, pe care îl folosesc în disputele lor copii de grădiniță. Mi se pare absolut normal: creierașul tău este la fel de „strălucit” ca unul a unui copil nu prea inteligent de 4-5 ani.

UnUL 19-08-2013 - 18:49

NU ÎL FACE OPREA MINCINOS; AȘA E VICTORAȘ DIN NĂSCARE.

UnUL 19-08-2013 - 19:07

La grupa mică din punct de vedere al vărstei, dar academician din punct de vedere al pregătirii și experienței în domeniui.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult