Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Avionul lui Băsescu, lăsat fără combustibil de Ponta

Avionul lui Băsescu, lăsat fără combustibil de Ponta

scris de A.B.
4 afisari

Războiul dintre Victor Ponta şi Traian Băsescu pentru fotoliul de la Consiliul European este departe de a se fi terminat. Ponta a ameninţat că va folosi toate metodele de care dispune pentru a pleca singur la Consiliul European.

pomta si basescu

foto: qmagazine.ro

Ponta i-a atras atenţia preşedintelui Băsescu că va folosi toate metodele şi că îl va bloca în ţară cu orice preţ pentru a nu pleca în locul său la Bruxelles. „Nu semnez ordinul de deplasare, Nu dau aprobarea de zbor”, a spus  Ponta. Potrivit România TV, Ponta nu s-a orit aici, arătând că este dispus să lase aeronava prezidenţială la sol din lipsă de combustibil. „Nu aprob combustibilul necesar deplasării”, i-ar fi spus primul-ministru preşedintelui. Atât preşedintele, cât şi premierul României vor să reprezinte România la Consiliul European de la Bruxelles, care va avea loc pe 28 iunie. Pe 12 iunie, Parlamentul a adoptat declaraţia propusă de USL, potrivit căreia premierul Victor Ponta trebuie să reprezinte România la Consiliul European. USL şi PDL au venit fiecare cu câte o declaraţie: primii pentru trimiterea lui Ponta la Bruxelles, ultimii pentru Traian Băsescu. A câştigat Ponta. UDMR a votat în favoarea premierului. Următorul Consiliu European este programat pentru 28 iunie. Potrivit proiectului de declaraţie propus de USL, „Parlamentul României trebuie să fie informat, în prealabil, asupra agendei Consiliului European şi să stabilească un mandat de principiu cu privire la ceea ce va susţine reprezentantul României; Parlamentul României trebuie să fie informat, după fiecare Consiliu European, cu privire la deciziile adoptate”. Declaraţia propusă de USL concluzionează că având în vedere agenda reuniunii Consiliului European din 28 iunie, „precum situaţia economică din UE, adoptarea unor măsuri economice şi sociale, precum şi continuarea negocierilor privind viitorul Cadru Financiar Multianual 2014-2020”, „Parlamentul României consideră că primul ministru trebuie să prezinte poziţia României la lucrările Consiliului European din 28 iunie 2012″.

5 comentarii

ciufulici 20-06-2012 - 13:43

MEGA-DICTATORUL PONTA il si intrece pe dictatorul Basescu.
Super-ciocoiul ajuns prin-ministru a inceput deja sa se stearga la noada cu Constitutia, deja de repetate ori, ferfenita a facut-o.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 20-06-2012 - 14:25

….@ ciufolicci ; BEY PullaN DROCKULE — Sa FIE CLLAR un sing. AMANUNT : RO.manasi NU il mai VORR pe basexu ! Nu mai …ingueggita CAFENIU in exces ! IST DEATH your dreamS!

ciufulici 20-06-2012 - 14:39

Hey, hey, hey, Lord Voldemort, usurel!
Nici n-are importanta cine ce vrea, trebuie sa plece, e sfarsitul termenului.

digital 20-06-2012 - 14:50

implicit și al tău,ciufututule!
screme-te încă puțin,apoi,valea!
dreq de băsist retardat!

ciufulici 20-06-2012 - 15:12

14:55 – ciufulici : hahaha, le faci cu degetul? mai acesta cu dijitalu, crezi tu ca mega-ciocoiul Ponta scapa de WikiLe
14:50 – digital : implicit și al tău,ciufututule! screme-te încă puțin,apoi,valea! dreq de băsist retardat!
===================
interesant, nu? imi citesti gandurile, afurisitule!
===================
eu nu sunt basist, si nici un fel de -ist, ma cam afiliez cu ValVerde un pic, in sensul de nealiniat
===================
hai, la multi octeti, si un control-return strasnic, si sa auzim de bine!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult