Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Baconschi, asociat in Fundatia Crestin-Democrata cu Anca Bartha, cercetata de DNA

Baconschi, asociat in Fundatia Crestin-Democrata cu Anca Bartha, cercetata de DNA

scris de Ziua Veche
41 afisari

. UPDATE ora 17,49–  Anca-Cerasela Bartha este co-fondatoare a Fundatiei Crestin-Democrate, alaturi de Teodor Baconschi. Anca-Cerasela Bartha si sotul sau sint invinuiti de evaziune fiscala intr-un dosar instrumentat de DNA, prezumtivul prejudiciu fiind estimat de DNA la un milion de euro, anunta Kamikaze.

 

 Ministrul de Externe, Teodor Baconschi, a fost prezent marti seara la „Naşul” pe B1TV, cu o zi înainte de lansarea Fundaţiei Creştin Democrate (fc-d.ro), pe care o conduce. Lansarea va avea loc miercuri seara la Ateneul Român, fiind anunţată şi participarea preşedintelui Traian Băsescu. Iată cele mai importante idei expuse la B1 de către liderul FCD (sursa evz.ro):  

@”Ţara noastră e mult mai bine văzută de străinii care ne vizitează decât de noi” 

@”Falşii patrioţi o duc cel mai bine în România” 

@”Toată lumea detestă pe toată lumea. Moralmente stăm prost. Dacă vrem mai mult orgoliu naţional justificat trebuie să ieşim din criză, să renunţăm la vorbărie şi să facem un altfel de politică” 

@”PDL e coada unei comete politice (Traian Băsescu-n.r.). Trebuie oprit declinul, lansat un proces de clarificare doctrinară a partidului” 

@”E o insultă pentru cineva liber la cap să se prezinte omul cuiva. Cel mult, creştin, omul lui Dumnezeu. N-am acest gen de pasiune să mă plimbe cineva într-o lesă” 

@”Un politician e zero dacă minte. Cameleonismul de tranziţie trebuie scos pe făraş” 

@”S-a depăşit faza în care statele membre (UE-n.r.) joacă ping-pong cu chestiunea romilor, dar e clar că nu putem spune că nu e problema noastră, să ne-o rezolve alţii. Mi-e teamă că exagerăm un pic cu dimensiunea europeană a problemei pentru a nu ne face tema”

0 comentariu

Dick of Harley 18-03-2010 - 17:37

Nu cred ca frumusetea asta de Hayabusa ar putea s-o produca nemtzii. sincer, acum. Eu raman fidel batranei Harley :p

stanescu 18-03-2010 - 21:11

motocicleta are nerv, si asta n-o vad la nemti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult