Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Baconschi: Ţuţeri politici aduşi la MAE, de la Antena 3

Baconschi: Ţuţeri politici aduşi la MAE, de la Antena 3

scris de A.B.
3 afisari

Teodor Baconschi consideră că noua conducere a MAE este populată cu ţuţeri politici transferaţi direct de pe platourile Antenei 3, el făcând referire la secretarul de stat Dan Petre.

baconschi

foto: e-stireazilei.ro

„Cum să evaluezi noua conducere MAE, populată cu ţuţeri politici transferaţi direct de pe platourile Antenei 3? Domnul secretar de stat Dan Petre, bunăoară, care lipseşte de pe toate motoarele de căutare bibliografică, susţinea mai demult, pe site-ul Universităţii Bucureşti, că are titlul de doctor: aş fi curios să ştiu cine i l-a conferit. Domnia sa pretinde totodată că este diplomat al EHESS (mi-ar plăcea să văd trofeul scanat) şi că a publicat numeroase studii şi articole (abia aştept să consult lista acestora)”, comentează Baconschi pe blogul său. „De ce nu va fi rămas simpatica dna Natalia Intotero învăţătoare la Brad, unde ar fi făcut faţă cu brio, în loc să (re)devină secretar de stat?”, adaugă liderul PDL.

Teodor Baconschi apreciază că România va fi catalogată drept o ţară de impostori după seria de numiri fără acoperire sau foarte acoperite pe care Guvernul Ponta le execută foc-cu-foc. „Deşi nu suntem o ţară de impostori, tocmai aşa vom fi socotiţi după seria de numiri fără acoperire (sau foarte acoperite) pe care guvernul Ponta le execută foc-cu-foc. E drept, când pui la Educaţie Naţională doi miniştri rataţi, lăsând apoi Bacalaureatul 2012 pe mâna unui interimar semi-agramat, doare atât de rău încât enervezi pe toată lumea şi trebuie să faci pasul înapoi. Ce ecou vor avea alte numiri, sesizate în treacăt, deşi urmările lor se vor dovedi la fel de grave ?”, mai scrie Baconschi.

De asemenea, el a arătat că ministrul Agriculturii este dator vândut lui Dan Voiculescu, fiind pus acolo împotriva intereselor propriei instituţii, aflate în litigiu cu „Felix”, în timp ce tipul de la ICS, cu mutarea în plic, a fost retras imediat ce şi-a făcut treaba. „Cum să comentezi ascensiunea dlui Cernea, care – fără să fi obţinut o biată licenţă – îl va «consilia» pe dl Ponta contra unui salariu din fonduri publice? «Avocaţi» cunoscuţi ca apărători ai diferiţilor interlopi (deja condamnaţi, precum senatorul Voicu) pătrund pe uşa din faţă în MAI…”, scrie Baconshi. El menţionează că implantarea acestei clientele „fără merite” divulgă criză de resurse umane în sânul „nereformatelor” partide componente ale USL. „Suntem doar la începutul unui dezmăţ administrativ care ne va costa enorm şi care se va etala nestingherit mai ales dacă USL, călare pe toate pârghiile puterii, îşi va menţine, după noiembrie, majoritatea parlamentară încropită din oportunism şi trădare”, mai scrie Baconschi.

17 comentarii

ZOZO 25-05-2012 - 19:12

Tu esti tutar ,tu ai furat alegerile in Franta si asa a iesit Basescu presedinte si drept recompensa aib ajuns ministru de externe alte merite nu ai avut.Erai un neica nimeni si acum dai calificative.

Alina 26-05-2012 - 10:13

zozo, mai draga, meri in baie si priveste in oglinjoara daca vrei sa vezi un prost facut gramada!!!

urbos 25-05-2012 - 19:46

Ies porcii din scorburi, fii de ji dani bolsevici. Starpirea lor este singura solutie.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 25-05-2012 - 20:29

Zau Neacsule ai gasit si tu ..solutia finala ! Ai avut o viziune la Voila !

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 25-05-2012 - 20:37

ITM —,,Nu e o scena total absurda. Iar ca argument ca „baietii” lucreaza, pot sa va dau exemplul celui care, sub nick-name-ul (de cod!) Bibi Cucernicu a inveninat un an de zile forumul de discutii de la „Cotidianul”. Ba chiar a „sifonat” niste informatii secrete. Numele adevarat al lui Bibi Cucernicu este Gheorghe Neacsu, colonel de la STS. Dat afara din Serviciu in urma deconspirarilor facute de colegii de la I.T. …”—–UNII beau cu OALAh, Altii cu IBRICU ….Te-am prevenit urboase!

digital 25-05-2012 - 20:55

tu vezi că „imparțialu”rolandu nu mai apare de când cu schimbarea de macaz?!
acu lucrează din ”umbră”,cu editorialiștii pe care-i manevrează din,”ațe”!
e perfid deontologu!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 27-05-2012 - 08:05

Amice drag, stai linistit si sarbatoreste!SAVUOT! Maine este MASKIRR pt. Parinti si Victimele Holocaustului ! Ai incredere in preetinul tau Tzaganul ,vezi ca ia …gabuit !

Ciu Huhu 25-05-2012 - 21:30

T. Baconschi e inca un evreu bolsevic in vecii vecilor blestemat!

Alina 26-05-2012 - 10:19

Ciuciulica, asa cum am spus si unui confrata de-al tau, meri si mataluta in baie, priveste in oglinjoara, spune formula magica :„OGLINDA OGLINJOARA, SPUNE-MI CINE E AMUSI CEL MAI PROST DIN TARA” si … vei avea surpriza … sa vezi chipul feciorului mamucai tale. AMIN!

Ciu Huhu 26-05-2012 - 16:49

Mache securistule pedelist basist, prea multe nume diferite folosesti pe Net, tilharule!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 26-05-2012 - 17:38

Puslama mica ,dar aka …urboss-ul vostru , vi-a relatat ,si a clarificat cateva amanunte? Ca de pilda!—Lista securiştilor (L – O)

Posted on | October 23, 2004 | Nici un comentariu

Institutul Roman de Istorie Recenta (IRIR) a realizat, cu sprijinul Academiei Caţavencu şi a fundaţiei Gheorghe Ursu, o lista cu cadrele Securităţii din perioada 1949-1989. Cercetătorii care au realizat aceasta lista sînt Sorin Cucerai, Armand Goşu şi Stejărel Olaru. Coordonatorul acestui proiect este istoricul Marius Oprea, specialist în istoria Securităţii. Pentru ca lista sa fie cit mai completa, persoanele care au avut acces pînă în prezent la propriile dosare de urmărire informativa şi sînt în posesia unor copii ale acestora sînt rugate sa pună documentele la dispoziţia IRIR. Cercetătorii IRIR îi aşteaptă, de asemenea, şi pe securiştii care vor să se autodemaşte.” LISTA cu cei 117 se consulta , eu am nelamuriri doar in :—78) Neacsu – in 1949 era col., sef Serviciul T, Securitate.

79) Neacsu Alexandru – in 1967 era lt.-col., director Directia VII Tehnica.

80) Neacsu Constantin – in 1952 era col., secretar al organizatiei PMR din Securitate.— Intreaba CIU-huhuTZULE , caci raspunsurile vin !

Ciu Huhu 26-05-2012 - 19:09

:))))))))))))))))))))))))))))

ANCUTA 26-05-2012 - 22:54

In acest moment Romania este condusa de un nascocitor de fise de post la BNR si un pitifelnic care se crede „micul Titulescu” asa cum l-a numit cel care i-a cerut albirea.
Impostura este marca guvernamentala in acest moment din cauza faptului ca USL nu are nicio rezerva de cadre, singurele genii fiind cavourile.
Totul se va darama in momentul in care hermafroditul ii va cere titulescului sa-i croiasca drum asfaltat catre varful piramidei.
Atunci lunetele titulescului se vor aburi!

DXN 26-05-2012 - 22:56

Doamana Anka,
De mult voiam sa scriu asa ceva!
M-ati intrecut.
Va urmaresc cu grija si respect.

PARAIPAN 26-05-2012 - 22:57

Ai aparut frate?
Unde ai disparut?

DXN 26-05-2012 - 23:07

Baconschi a reliefat extrem de bine starea tarii de acum.

ein deutscher 27-05-2012 - 07:00

Mai oameni buni,

Ce NU vreti nici unii, nici altii sa intelegeti e ca asa cum N-A FOST bine cu Basescu, Udrea si gasca portocalie, N-O SA FIE bine nici cu Ponta si cu Antenele lui. Fiecare tabara are bubele ei. Multe si mari. Oamenilor capabili (din ambele… congregatii, ca partide sau aliante nu cred ca se pot numi) li se da in cap sau li se face lehamite. Pe voi (si ma refer la votantii de dreapta, printre care ma numar), nu va doare capul cand vedeti sigla liberalilor langa aia a ROSIILOR? Fiindca aia sunt ROSII, oricat nu ne-ar placea si oricat ne-am ascunde dupa deget. Din pacate, aici e tragedia. N-AVEM CE VOTA, oameni buni, impacati-va cu ideea! Si stiti de ce? Fiindca stafia FSN-ului (ptiu!) e si la putere, si-n opozitie. Nu ti-ar mai muri multi inainte, tov. Ilici!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult