Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Bădălău, Codrin Ștefănescu și deputatul Mitralieră, primele victime ale „reformei” din PSD

Bădălău, Codrin Ștefănescu și deputatul Mitralieră, primele victime ale „reformei” din PSD

scris de Misu Andrei
160 Afisari

Liderii PSD se reunesc miercuri, de la ora 15, în prima ședință sub conducerea interimară a cuplului Ciolacu-Stănescu. Conform unor surse din partid urmează să fie luate mai multe decizii care vor duce la schimbarea unor nume din conducerea PSD. Primele victime vor fi Codrin Ștefănescu și deputatul Cătălin Rădulescu. De asemenea, este posibil ca Niculae Bădălău să fie scos din conducerea interimară a partidului. 

Nicolae Bădălău

„Nu vor fi excluderi”, a precizat unul dintre liderii partidului pentru Digi24.ro, însă chiar dacă nu va fi dat afară din partid, așa cum cerea organizația PSD Brașov, Niculae Bădălău va plăti cu funcția declarațiile jignitoare la adresa diasporei.

În partid se vorbește despre necesitatea constituirii unui grup care să se ocupe de relația cu diaspora, dar și de relația PSD cu socialiștii europeni, precum și cu alți lideri din afara țării. În ședința CEX se va discuta despre constituirea unui astfel de grup de lucru din care să facă parte deputatul Angel Tâlvar, senatorul Titus Corlățean, fostul ministru Victor Negrescu, fostul europarlamentar Victor Boștinarul și europarlamentarul Dan Nica.

La capitolul sancțiuni, vor fi scoși de pe funcții Codrin Ștefănescu, care este secretar general adjunct și Cătălin Rădulescu, care se ocupă de relația cu sindicatele. Practic sunt trași pe linie moartă cei despre care noua conducere a partidului consideră că au adus prejudicii de imagine PSD și că au afecatat scorul pe care partidul l-a obținut.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult