Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Băiatul lui Adrian Năstase rămâne cu permisul suspendat. Peste 140 km/h

Băiatul lui Adrian Năstase rămâne cu permisul suspendat. Peste 140 km/h

scris de P.C.R.
3 afisari

Tribunalul Bucureşti a respins, vineri, irevocabil, contestaţia lui Andrei Năstase – fiul liderului PSD Adrian Năstase – împotriva unui proces-verbal întocmit de poliţiştii de la Brigada de Poliţie Rutieră din Bucureşti, care au decis suspedarea permisului acestuia pentru trei luni, pentru viteză excesivă.

Andrei Nastase incalca regulile de circulatie. E fiul lui Adrian NastaseTribunalul Bucureşti (TB) a respins recursul lui Andrei Năstase împotriva deciziei Judecătoriei Sectorului 1, prin care i s-a respins cererea de anulare a procesului-verbal întocmit de poliţiştii rutieri. Astfel, procesul-verbal din august 2009, este considerat corect, urmând a fi pus în executare.

Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti a respins, în 13 iulie 2010 acţiunea depusă de Andrei Năstase la instanţă, în care acuza „vicii” şi „greşeli” ale aparatului de înregistrarea care, în august 2009, l-a înregistrat rulând cu peste 140 de km/h în Capitală. La acel moment, poliţiştii de la Brigada de Poliţie Rutieră din Bucureşti au decis să-i suspende lui Andrei Năstase dreptul de conduce pe o perioadă de 90 de zile, măsură contestată de acesta în instanţă. Pe toată perioada procesului, Andrei Năstase a avut dreptul să conducă, în baza unui document provizoriu.

4 comentarii

u s 11-04-2011 - 22:39

Poponel mic…

Ancutza Hazu 12-04-2011 - 01:19

asa, asa!
muma lor de boarfe!

Calugarul Vasile 12-04-2011 - 08:17

Nesimtit la fel ca tac-su.Ma mir ca n-a spus ca aceasta decizie este decizie politica si ca Basescu este de vina.

nicu 12-04-2011 - 08:33

Lasa ca vine taticul la putere si ii va pedepsi pe oamenii rai ai lui Base care ti-au luat permisul.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult