Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Barbu: Cine votează Guvernul Ponta, va fi exclus din PDL

Barbu: Cine votează Guvernul Ponta, va fi exclus din PDL

scris de A.B.
3 afisari

Sulfina Barbu a avertizat că parlamentarii PDL care vor vota la învestirea guvernului Ponta altfel decât a decis partidul vor fi excluşi din formaţiunea democrat-liberală.

sulfina barbu

foto: dcnews

Barbu a atenţionat că senatorii şi deputaţii PDL care vor vota noul Guvern altfel decât este stabilit, nu mai au ce căuta în formaţiunea condusă de Emil Boc.

Sulfina Barbu a comentat şi incidentul din plenul Parlamentului, când senatorul Sorina Plăcintă a izbucnit în plâns în faţa Elenei Udrea.

„Şi oamenii politici pot să aibă necazuri, momente proaste, depresii. A avut un moment prost, un moment în care a simţit nevoia să plângă fără să ştie că sunt camere de filmat. De aceea a plecat şi din sală”, a spus pentru RTV Sulfina Barbu.

Cît despre anunţul lui Plăcintă privind votul la moţiunea de cenzură, Sulfina Barbu a precizat: „A spus că votează moţiunea, nu a venit să voteze moţiunea. Vom vedea comportamentul domniei sale la învestirea guvernului Ponta. Atunci va fi o confirmare sau o infirmare a unor eventuale discuţii.”

Vom discuta cu toţi parlamentarii noştri vizavi de comportamentul politic la învestirea guvernului Ponta. Noi am declarat că suntem în opoziţie. Cine votează altfel înseamnă că se poziţionează în afara partidului şi va fi exclus. Este şi cazul deputatului de la Olt,  a subliniat Sulfina Barbu.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult