Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Barna anunță că cei 80 de parlamentari USR PLUS vor semna o moțiune de cenzură inițiată împotriva lui Cîțu

Barna anunță că cei 80 de parlamentari USR PLUS vor semna o moțiune de cenzură inițiată împotriva lui Cîțu

scris de Misu Andrei
91 Afisari

Vicepremierul Dan Barna anunță inițierea moțiunii de cenzură împotriva Cabinetului Cîțu, USR PLUS având deja 80 de voturi, și invită să semneze “toți parlamentarii responsabili și interesați ca această criză politică declanșată de un prim-ministru iresponsabil să dureze cât mai puțin”.

“Cele 80 de voturi ale USR PLUS care au ajutat la formarea actualei majorități sunt astăzi semnături pe moțiunea de cenzură pe care am anunțat-o aseară după demiterea abuzivă și lipsită de temei a ministrului Stelian Ion.

Îi invităm alături de noi pe toți parlamentarii responsabili și interesați ca această criză politică declanșată de un prim-ministru iresponsabil să dureze cât mai puțin.

Cerem celorlalte forțe politice să nu intre în tergiversări și jocuri politicianiste, să depunem și să votăm urgent moțiunea. E momentul să vedem dacă discursul se transpune în fapte.

Florin Cîțu trebuie să plece.

Este o moțiune necesară și poate fi evitată doar dacă Florin Cîțu își dă demisia de onoare sau coalția îi retrage sprijinul politic”, arată un mesaj transmis pe Facebook de copreședintele USR PLUS Dan Barna.

Președintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretul de revocare din funcție a ministrului Justiției Stelian Ion. De asemenea, președintele a semnat numirea interimară a lui Lucian Bode.

Remanierea lui Stelian Ion a provocat o criză politică în coaliția de guvernare.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS