Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Barna îl atacă dur pe Cioloș după demisie: „Opoziția nu se face cu două mesaje și o apariție din când în când la televizor”

Barna îl atacă dur pe Cioloș după demisie: „Opoziția nu se face cu două mesaje și o apariție din când în când la televizor”

scris de Misu Andrei
69 Afisari

Dan Barna a criticat, marți, la Digi24, decizia lui Dacian Cioloș de a demisiona din fruntea USR, după ce programul cu care a venit în fața partidului a fost respins. Barna spune că demisia lui Cioloș a fost o „dezamăgire în partid” și l-a criticat pe fostul lider al partidului și pentru activitatea sa ca președinte – „opoziția nu se face cu două mesaje și o apariție din când în când la televizor și cu câte o prezență sporadică pe Facebook”, a spus el.

 În acest moment nu este cazul de așa ceva, avem un președinte interimar, va fi un congres. Au fost niște alegeri, le-a câștigat Dacian Cioloș, ne-am fi dorit cu toții ca până în 2023 până când domnia sa a anunțat că va conduce partidul să fim în spatele lui și să ne tragă spre acel partid de opoziție de care România are disperată nevoie. Nu s-a întâmplat, din păcate, lucrul acesta.

Nu se pune problema ca eu să revin în perioada imediat următoare pentru că am condus partidul patru ani. Eu zic că am avut un mandat bun, de succes, am preluat partidul cu o contabilitate în plasă și l-am lăsat ca un partid care ajunsese și la guvernare.

Cătălin Drulă este, în momentul de față, președintele interimar, am toată încrederea în el și cred că este și acel depozitar de încredere, energie și speranță de care avem cu toții nevoie.

Întotdeauna deciziile în USR s-au luat în Biroul Național pentru că statutul spune acest lucru – organul executiv de conducere al USR este Biroul Național și e firesc să fie așa.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult