Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Baronii impart dreptatea in PSD

Baronii impart dreptatea in PSD

scris de Ziua Veche
2 afisari

Baronii social-democrati nu se sinchisesc de propunerile si deciziile presedintelui Victor Ponta. Micul Titulescu si-a dorit ca un tanar deputat pesedist de viitor precum Dan Sova sa fie in fruntea Comsiei de integritate morala si arbitraj a PSD. Voia baronilor Marian Vanghelie, Ion Toma, Ion Vasile, Nicusor Constantinescu si Liviu Dragnea


a fost ca dreptatea in PSD sa fie impartita de seful peseditilor ialomiteni Silvian Ciuperca si nicidecum de Dan Sova. Vanghelie l-a tras deoparte pe Sova si i-a sugerat ca nu are ce cauta in fruntea Comisiei de Intergritate Morala si Arbitraj, spunandu-I discret: “Nu te duce acolo”. Tanarului Sova i-a fost rezervat Departamentul de justitie.

0 comentariu

Pribeagul 26-02-2010 - 12:40

nu o lua pe cai gresite. Avem nevoie chiar f mult de cele 2 legi. Asa ca lasa gargara si fii baiat de treaba, nu „destept”. Vezi ce este bine pentru tara ta; daca ei ii va fi bine, atunci va fi bine si pentru membrii partidului tau.

Pentru binele tarii este nevoie e cooprare, nu de hais-cea!

fanariotu 26-02-2010 - 14:27

Voi,social-democratii nu puteti sustine niste legi care mai reduc din inechitatile favorizate tot de voi!In mintea voastra bolnava,orice lege trebuie sa se aplice numai impotriva prostimii,voi fiind exceptati,ca si clasa privilegiata!Cred ca o sa va iasa pe nas,daca se formeaza un nou partid de stanga,macar o sa va dispara ifosele din cap!Poate o sa vina ceva bine si pe ulita noastra?

Viorica Ianc 27-02-2010 - 05:42

PSD de Romania numai s-a invelit cu patu-
social democrata !
Nu poti cere omului ce nu are !
Vreau sa stiu ca in astia aproape 20 de
ani au avut vreun proiect pentru cei 90%
din romanii saraci !!!?
Am inteles de ce acum cativa ani Adrian
Nastase nu a fost cazat la socialistii
austieci ci la liberala Heidi Schmid.
Nu inteleg de ce Ponta a vut nevoie de
America in Curiculum Vitae si nu de
Franta sau Germania, de practica socialis-
ta ( practica sociala )in Europa asta
destul de rosie !

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS