Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Barroso vine luni in Romania

Barroso vine luni in Romania

scris de Ziua Veche
1 afisari

Preşedintele Comisiei Europene Jose Manuel Durao Barroso va participa la deschiderea lucrărilor Summit-ului Dunării ce va avea loc la Palatul Parlamentului. Apoi se va întâlni cu preşedintele Traian Băsescu, la Palatul Cotroceni.


La finalul vizitei, preşedintelui Barroso i se va conferi titlul de Doctor Honoris Causa de către Universitatea Bucureşti.

0 comentariu

fanel 19-03-2010 - 17:30

dar de ce nu se doau stenogramele di toate dosarele? cum le selecteaza astia?

andy bell 19-03-2010 - 18:03

astia fac filme nu gluma. mie-mi place, uite ce politicieni, ce haita avem. cu astia sa tot faci economie. De vise.

Caramache 19-03-2010 - 23:10

” Multa lume a avut de ales intre a crede ca materialul a fost furnizat de catre senat, de PD-isti din comisia juridica, ce urmeaza sa analizeze referatul trimis, bazandu-se pe o logica populara: materialele au aparut dupa ce a ajuns referatul la Senat.” Adina A-S

Madam’ Adina, mai bine te plimbai cu Terente cu masina!
Care este „PD-isti” in actualul Senat al Romaniei? Ce, te visezi deja analizda politico-ieconomica la Capitoliul de linga Potomac, in localitea ce-l avu rezident diplomat pe Prostanac?

Caramache 19-03-2010 - 23:19

” Asa fiind, mi se pare mult mai veridica ipoteza conform careia tot Anticoruptia a facut jocul acesta de imagine preistorica procesual pentru niste personaje care ar urma, pe rand, sa fie incluse, in etapa cererilor de arestare ce vor urma.” Adina AS

Adinutzo Ipotenutzo, mi se pare ca catetele-ti stau la 89 de grade. De unde ai scos gaselnita asta „imagine preistorica procesual” ?!?!?!

Mr.J.J. 20-03-2010 - 04:02

Despre coruptie Justitia si
clasa politica din Romania a ultimilor 20 de ani inca se stie si scris inca foarte putin dar din cand in cand mai apare o imagine concreta a realitatii rusinoase ce exista din spatele a perdelei
democratice romanesti.
A aparut o noua forma a „luptei de clasa” si haite in haine democratice!

costache 24-03-2010 - 07:25

Si uite asa,d.nu senator a avut ragaz sa reflecte la destinatia banilor !De atata numarat….s-a imbolnavit si de inima !Bine ca are asigurare de sanatate !Si aici totul …este asigurat…gratuit !

ziarist 24-03-2010 - 07:55

”imagijne preistorica procesual” este o aluzie clara, pentru cine stie ceva carte in materia Dreptului, care se refera la urmatoarea faza: faza de dianintea trimiterii unui dosar in judecata. Iar jocul de imagine in aceasta ”fazaȚ care precede procesul in orice speta, desteptilor, este facut, cum zice doamna, de DNA. Clarisimo?

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS