Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Băsescu a aprobat memorandumul pentru acordul cu FMI

Băsescu a aprobat memorandumul pentru acordul cu FMI

scris de C.S.
2 afisari

Traian Băsescu a aprobat memorandumul pentru semnarea scrisorii cu Fondul Monetar Internaţional. Acceptul președintelui coincide cu validarea noului Guvern Ponta III, în contextul asumării răspunderii de către premierul Ponta pentru noul program de guvernare.

Băsescu a aprobat memorandumul pentru acordul cu FMI.

„Dacă veţi citi programul cu atenţie, veţi vedea că pentru fiercare dintre dumneavoastră este foarte mult de făcut”, le-a spus preşedintele noilor miniştri care au depus jurământul la Palatul Cotroceni.

El a adăugat că cea mai mare parte precondiţiilor sunt deja îndeplinite.

„Sper ca acest accord cu FMI, care este practic un program de guvernare, să fie îndeplinit spre binele României. Chiar dacă unele măsuri nu sunt cele mai plăcute, am convingerea că ele vor duce al creşterea competitivităţii României”, a mai spus preşedintele.

Şeful statului a ţinut să precizeze că România are o problemă în ceea ce priveşte creşterea competitivităţii în companiile de stat.

Conform unui comunicat al Administraţiei prezidenţiale, Traian Băsescu a semnat miercuri „Memorandumul cu tema: a. Aprobarea rezultatului discuţiilor purtate în perioada 21 ianuarie – 4 februarie 2014 în cadrul misiunii comune de evaluare a Fondului Monetar Internaţional, Comisiei Europene şi Băncii Mondiale aferente programului curent de asistenţă financiară de tip preventiv; b. Aprobarea semnării de către domnul Victor-Viorel Ponta, prim-ministru, împreună cu guvernatorul Băncii Naţionale a României, a Scrisorii de intenţie”.

4 comentarii

CONGO 06-03-2014 - 01:04

in companiile de stat sunt veri, nepoti si „prietene”, pai cum sa le ceri mai mult?
cine a mai auzit de ultra-nepot?
sau super-amanta?

ValVerde 06-03-2014 - 03:46

Nu stiu de celelalte, dar super-amanta exista, si multumesc sapsit lui Dumnezeu pentru asta !

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 06-03-2014 - 04:08

A inghitzit ….galusca ! Si acum face pe niznaiul , de parca ar fi vorba de altceva !

Urat sfarsit pentru DEBILUL MENTHAL- Mariner !
Sa te ineci in skupitul a unui POPOR -intreg ,
Sa te astepte GAIA /MATU !
Nici ceasca nu a fost , mai
U R A T !

UnUL 06-03-2014 - 08:02

Vezi că ești prost. Băsescu pusese două condiții, ambele îndeplinite: în memorandum să nu figureze creșterea accizei și electorata.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult