Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Băsescu a convocat Consiliul Suprem de Apărare a Ţării

Băsescu a convocat Consiliul Suprem de Apărare a Ţării

scris de D.P.
1 afisari

Traian Băsescu a convocat o şedinţă a CSAT pentru marți, la ora 16. Printre subiectele de discuție propuse de președinte se regăsește şi posibila contribuţie a României la Coaliţia împotriva Statului Islamic.

MINISTRI - JURAMANT - COTROCENI

Băsescu a convocat Consiliul Suprem de Apărare a Ţării.

În urmă cu o lună, şeful statului declara că gruparea teroristă este cel mai mare pericol pentru lumea creştină, arătând că ţara noastră va trebui să fie parte a oricărei strategii de combatere a terorismului.

Potrivit unui comunicat al Administraţiei Prezidenţiale, pe agenda întâlnirii se află tematici legate de riscurile şi ameninţările la adresa României pentru anul 2015 şi participarea militarilor români la misiuni NATO în Afghanistan.

Tot pe ordinea de zi a ședinței se numără și posibilele contribuții ale României la coaliția internațională condusă de Statele Unite ale Americii împotriva Statului Islamic, amenințările cibernetice la adresa securității naționale, dar şi prevenirea și combaterea utilizării internetului în scopuri teroriste.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult