Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Băsescu, a doua ieşire: atac la Antonescu

Băsescu, a doua ieşire: atac la Antonescu

scris de A.H.
4 afisari

Preşedintele Traian Băsescu a citit marţi seară, într-o conferinţă de presă, din ultimul raport al Comisiei Europene privind Mecansimul de Cooperare şi Verificare pe Justiţie şi îl acuză pe preşedintele Senatului, Crin Antonescu, că nu a citit respectivul raport.

Cred că s-a creat o confuzie şi confuzia am văzut-o în reacţiile unor politicieni. Astăzi, unul din ei chiar gândindu-se că în conferinţa mea de presă de ieri am defăimat statul vorbind despre punerea sub semnul întrebării a statului de drept‘, a spus Băsescu, într-o declaraţie la Palatul Cotroceni. El a citit presei din ultimul raport al CE cu privire la MCV, din 18 iulie, în care sunt ridicate întrebări legate de funcţionarea statului de drept în România.

Traian Băsescu a susţinut că liberalul Crin Antonescu, preşedinte interimar în această vară, nu a citit respectivul raport. ‘Ar fi trebuit să fie mult mai atent şi dânsul trebuie să ştie că a avut o contribuţie esenţială la punerea sub semnul întrebării a statului de drept’, a mai spus Băsescu, despre Crin Antonescu.

Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat marţi că preşedintele Traian Băsescu a intrat în campanie electorală prin intervenţia publică pe care a avut-o luni.

‘Dl. Traian Băsescu, după cum era de aşteptat, sigur, a intrat în campanie electorală. În cursul intervenţiei sale de ieri (n.r. luni) a făcut, din nou, parcă mai apăsat ca niciodată o serie de afirmaţii iresponsabile, de maximă gravitate şi profund dăunătoare României. În primul rând, Traian Băsescu a afirmat, din nou, că România nu este un stat de drept’, a spus Antonescu, într-o conferinţă de presă.

Potrivit lui Antonescu, afirmaţia preşedintelui, potrivit căreia România nu este stat de drept, este una de maximă gravitate şi defăimătoare.

3 comentarii

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 13-11-2012 - 19:32

QiorPeckul incearca o noua abordare !Este INGRIJORAT IREMEDIABIL ! Data trecuta erau 332 de parlamentari diVina ! Acusica 476 de dusmani din parlament basca 3 meleoane de voturi furate ! HOTZU tot HOTZ ! A FURAT ca-n codru si tot el urla ! Pleaca , TARA nu te mai SUPORTA !

Liberalul 13-11-2012 - 21:38

Mda, in CSM a ramas caratistul Danilet si oamenii Babei Macovei. DNA pregateste rechizitoriul pentru procurorii Balan si Sampetru, care va fi mediatizat in campania electorala ca „proba” anti USL. Ce tare e Base 🙂

teo 14-11-2012 - 07:54

Antonescu,un prost,o oaie cu sorici !

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult