Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Băsescu către PDL: Aţi făcut cel mai mult bine României

Băsescu către PDL: Aţi făcut cel mai mult bine României

scris de Roland Catalin Pena
3 afisari

Preşedintele Traian Băsescu participă la Convenţia Naţională PDL, unde a ţinut un discurs. El le-a spus participanţilor la Convenţie că nu au decât o soluţie: să continue ce au început. „Faceţi ce trebuie şi românii vor înţelege”, a fost mesajul şefului statului.

Traian Basescu „Sunteţi un partid care a trecut prin multe alegeri şi a atins 35,36% în opţiunile electorale. Acum şase ani îi predam ştafeta lui Emil Boc. Vreau să vă mulţumesc tuturor, dar şi preşedintelui Emil Boc, pentru faptul că nu m-aţi dezamăgit.Sunteţi un partid cu responsabilităţi mult mai mari decât acum şase ani, aveţi şi preşedintele României şi Guvernul.

Aţi avut o guvernare extrem de grea, cu România într-o puternică recesiune, în criză economică. Unii spun că am ieşit din recesiune destul de târziu, dar suntem una dintre ţările care au ieşit cu cele mai mici costuri din recesiune. Eu vă spun deschis un singur lucru: dacă vă opriţi pierdeţi. Nu aveţi decât o soluţie: continuaţi. România are nevoie să terminaţi ceea ce aţi început. A vă opri este cea mai mare eroare. De aceea, în calitate de şef al statului, vă cer să continuaţi procesul de transformare a României. Românii au început să înţeleagă ce aţi făcut şi că trebuie să dezvoltăm o Românie performantă. România nu mai suportă jumătăţile de măsură. Dacă vă opriţi nu aveţi nicio şansă să câştigaţi în 2012″, le-a spus Traian Băsescu participanţilor la Convenţia Naţională PDL.

Preşedintele în exerciţiu al PDL Emil Boc a declarat deschise lucrările Convenţiei Naţionale a partidului, spunând: „Suntem şi vom fi un partid al învingătorilor, PDL„.

Preşedintele Traian Băsescu a sosit la Convenţia Naţională PDL în jurul orei 11, de la Palatul Parlamentului. Traian Băsescu a afirmat de mai multe ori că îl susţine pe Emil Boc pentru şefia PDL pentru că premierul i-a fost „un partener loial”. În schimb, pe Vasile Blaga l-a atacat dur, cu ceva timp în urmă, când spunea că partidul nu are nevoie să fie condus ca o „căprărie”.

La Convenţia Naţională a PDL participă 1409 de delegaţi, care  vor alege unul dintre cei trei candidaţi înscrişi în cursa pentru preşedinţia partidului: Emil Boc, Vasile Blaga şi Theodor Paleologu.

2 comentarii

Cristian Cumpanasu 14-05-2011 - 14:45

Daca PDL este un partid al invingatorilor, ROMANIA este cea invinsa! Mai ingrati decat regele, mai tradatori decat liberalul Sturza din primul conflict mondial, mai rapaci decat feudalii, mai bogati decat regina Angliei, mai patati decat dalmatienii, mai nemilosi decat calaii…Iata ce reprezinta guvernarea PDL-UDMR-UNPR IN Romania de azi. A crescut PIB-ul dar noi santem mai saraci ca inainte de anul 1990. Ceausescu ne-a lasat curati la capitolul datorii internationale si am acumulat 90 miliarde de dolari! La noi, pana si soarele se oglineste in baltoace si Elena Udrea in oglinzi de Murano. Suntem de rasul curcilor!

digital 14-05-2011 - 15:34

astia sunt in stare sa o vanda pe masa moarta,intorcand-o dinspre drumul catre cimitir!
pentru asta ,ar imbraca-o rapid in mireasa si ar prezenta-o ca cea mai perfecta optiune pentru viitorul mire iar pe idiot l-ar pune sa semneze si un prenuptial avantajos pdl-ulu,iar dupa dar i-ar cere imediat daune pentru virginitatea pangarita!!!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult