Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Basescu: Cei care au furat bani de la FNI, din petrol sa raspunda. Nu va umiliti presedintele

Basescu: Cei care au furat bani de la FNI, din petrol sa raspunda. Nu va umiliti presedintele

scris de Ziua Veche
38 Afisari

.Presedintele Traian Basescu a declarat, joi seara, la intoarcerea de la Bruxelles, ca toti cei care au furat bani de la FNI, din petrol, care au furat statul trebuie sa raspunda si a sustinut ca presa consolideaza minciuna conform careia presedintele s-ar ocupa sa-i bage in puscarie pe infractori. De asemenea, seful statului le-a cerut sa nu incerce sa isi umileasca presedintele pe baza minciunilor unora care trebuie sa raspunda in fata legii.


„Eu am observat urmatorul lucru: toti cei care s-au imbogatit, cand ii intreaba instanta prin ce mijloace, au un singur vinovat, presedintele. Dar ce va pot spune este ca trebuie sa raspunda cei care au furat bani de la FNA, de la FNI, trebuie sa raspunda cei care au furat bani de prin petrol, trebuie sa raspunda cei care au furat statul. Deci nu inteleg de ce presa incearca sa consolideze o minciuna: ca presedintele s-ar ocupa sa-i bage in puscarie pe cei care au furat”, a afirmat Basescu la Aeroportul Henri Coanda, fiind rugat sa comenteze acuzatiile omului de afaceri Sorin Ovidiu Vantu.

El le-a cerut jurnalistilor sa iasa din aceasta minciuna, sa nu mai faca propaganda celor care trebuie sa raspunda in fata legii si sa plece de la premisa ca au un presedinte care se respecta, transmite Mediafax. „Iesiti din minciuna asta, mai ales voi ca sunteti tineri, e pacat! Nu mai faceti propaganda celor care trebuie sa raspunda in fata institutiilor statului. Plecati de la premisa ca aveti un presedinte care se respecta, care niciodata n-o sa spuna unui judecator – judeca asa, care niciodata n-o sa-i spuna unui procuror – ia-l pe cutare”, s-a adresat seful statului jurnalistilor. El a precizat ca astfel de lucruri se faceau „in alte vremuri”.

„Arata cat de deformati sunt cei care incearca sa minta atunci cand au de raspuns in fata legii, dar arata si cat de mult v-ati deformat voi. Ma uit la voi ca sunteti tineri, cum credeti voi ca va puteti pune in fata presedintelui tarii, care v-a reprezentat la Bruxelles, in baza unor minciuni, fata in fata cu unul care trebuie sa raspunda in fata legii c-a furat vreo 300.000 de romani”, le-a spus presedintele ziaristilor. „Nu incercati sa va umiliti presedintele care va reprezinta oriunde, in baza minciunilor unora care trebuie sa raspunda in fata legii, fie ca e vorba de furat de bani, de furat de accize, de furat terenuri, de furat tot ce au putut sa fure”, a mai declarat presedintele Traian Basescu.

0 comentariu

fanariotu 17-03-2010 - 09:46

Bolnavul asta psihic a mai dus la inchiderea unui post tv.,bine-ar fi sa se intample si in cazul asta la fel !Nu este permisa atata mitocanie,atatea zoaie,atata nesimtire,propagata numai pentru ati crea rating!Vrem nu vrem,Basescu este Presedintele nostru,si trebuie sa-l acceptam !Nu-l respectam ca atare,nu ne respectam pe noi!Pozitia pe care a adoptat-o acest individ pervers in cadrul acelei emisiuni,imbraca aspectul infractiunii atentat la siguranta nationala,caz in care institutiile statului ar trebui sa se autosesizeze si sa ia masuri atat impotriva postului tv. cat si impotriva dengratorului!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS