Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Băsescu: Cumetria cu fratele meu nu i-a folosit lui Bercea Mondial

Băsescu: Cumetria cu fratele meu nu i-a folosit lui Bercea Mondial

scris de A.H.
2 afisari

Preşedintele Traian Băsescu a avertizat asupra faptului că „ineficienţa, lipsa de progrese în judecarea cazurilor de corupţie la nivel înalt” va aduce României un Raport negativ pe justiţie, document ce urmează să fie prezentat în vară. „Cel mai important lucru din Raport este faptul că dosarele care vizează corupţia la nivel înalt încă nu se mişcă şi aici responsabilitatea Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie este majoră”.

Traian BasescuBăsescu a subliniat că instituţiile statului implicate în lupta cu crima organizată trebuie să continue bătălia împotriva evaziunii fiscale. El a lansat şi un avertisment: “Instituţiile statului, în lupta cu crima organizată, trebuie să continue bătălia împotriva evaziunii fiscale, fie că este la nivelul firmelor, fie în comerţul cu legume-fructe, fie că vorbim de evaziunea fiscală pe piaţa muncii.

Sunt obiective majore ale instituţiilor statului. Nimeni nu mai poate dormi liniştit în aceste domenii când ştie că încalcă legea. Este un apel pe care îl fac la toţi cei implicaţi, să îşi reducă modul de a trăi cu evaziunea, pentru că nu vor mai trăi bine, vor avea probleme”.

Preşedintele a ţinut să remarce şi campaniile de discreditare a instituţiilor statului duse de unele trusturi de presă. „E păcat. La ce foloseste denigrarea acestor acţiuni?!”, a întrebat Băsescu fără a face alte comentarii.

Şeful statului a susţinut luni că lui Bercea Mondial nu i-a folosit la nimic faptul că fratele său Mircea Băsescu i-a botezat un copil.

“Fratele meu este un om neimplicat politic, a botezat, dar asta nu i-a folosit lui Bercea Mondial la nimic. Legea trebuie aplicată oricărui om, indiferent cine este el şi cine i-a botezat copiii. Nici el, nici eu n-a făcut vreodată casă bună sau prietenii cu oameni implicaţi în ilegalităţi”, a răspuns Traian Băsescu jurnalişilor care i-au cerut să comenteze arestarea lui Sandu Anghel, cunoscut sub numele de Bercea Mondial.

2 comentarii

Huhu Ciu 21-02-2011 - 19:11

B. Mondialu si M. Basescu cumetrii, cine se aseamana e aduna, ha ha ha ha ha ha!!!

Huhu Ciu 21-02-2011 - 21:47

…cine se aseamana se aduna., ha ha ha ha ha ha ha ha!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult